Hotstone Massage Cursus

LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

cursus hotstone massage

Cursus Hotstone Massage

Kom naar deze cursus, leer de magie van de stenen en maak je klanten blij met je nieuwe vaardigheid.
Bij deze cursus leer je:
– soort stenen en de gepaste uitrusting die gebruikt worden bij een hotstone massage,
– effectieve temperaturen voor hotstone massage,
– het samenstellen van je eigen hotstone massageset, zonder te veel geld uitgegeven hebben,
– verwarmen en afkoelen van stenen en het controleren van de temperatuur voor toepassing op het lichaam,
– de fysiologische resultaten op het lichaam,
– belangrijke contra-indicaties van een hotstone massage,
– verzorging en hygiëne van stenen.
– basistechnieken uit hotstone massage,
– masseren van rug,
– masseren van nek en schouders,
– masseren van benen en voeten.

Voor wie is deze cursus hotstone massage bedoeld?
Wanner je je aanmeld voor onze cursus hotstone massage verwachten we dat je al eerder een massagecursus gevolgd hebt. Zonder enige massage kennis wordt het voor je erg lastig om de technieken van hotstone massage aan te leren.

Voordat je een hotstone massagecursus volgt, is het belangrijk dat je de technieken voor een goede lichaamshouding tijdens massagegeven en ook meerdere massage grepen kent. Als je al eerder geen massage cursus gevolgd hebt, adviseren we je eerst onze basiscursus ontspanningsmassage te volgen.

Model: Wij accepteren geen model die niet meedoet met de cursus en alleen maar als model functioneert. Tijdens de cursus oefenen de cursisten op elkaar. Wanneer je je aanmeldt samen met je partner of met een kennis, mag je gedurende hele cursus op elkaar oefenen.

Tijdstip: van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Prijs: € 115,- per persoon (inclusief certificaat, syllabus, koffie/thee, gebruik van hotstone massageset en massageolie)

Cursus data:
Bezoek Agenda Cursussen voor meerdere cursusdata.

Onze cursisten vertellen...

Hallo Ahmet,
Begin mei heb ik de Hotstone massagecursus gevolgd. Wat een geweldige ervaring was dit. We kregen heldere uitleg over hoe de stenen te gebruiken en toe te passen tijdens de massage. Heerlijk om te ontvangen en te geven.
Eind mei/begin juni was de 8-daagse Ontspanningsmassagecursus I en II in Dalyan Turkije. Ook deze heb ik gevolgd. Ik vond de combinatie van cursus en vakantie zeer uniek. Het hotel waar we verbleven was intiem, sfeervol, schoon en netjes, het personeel zeer vriendelijk. De ochtenden werden besteed aan de cursus en de rest van de dag was er meer dan voldoende gelegenheid om de prachtige omgeving van Dalyan te verkennen. Wat we allemaal gedaan hebben, het is teveel om op te noemen. Maar als ik aan de week in Dalyan denk, dan denk ik aan de rust van de omgeving, de adembenemend mooie natuur, het modderbad, de mooie graven welke het gezicht vormen van Dalyan, de guidingtour van onze barman Ibo, het Iztuzu strand, Ölüdeniz (Dode Zee) en natuurlijk de cursus zelf waar we alles hebben geleerd om een volledige Ontspanningsmassage te kunnen geven en dit alles in een mooie rustgevende ruimte met natuurlijk de ‘swingende’ warming-up!
Het was voor mij een zeer leerzame week, ik heb er absoluut veel van opgestoken. Ik zal nog vaak aan deze inspirerende week terugdenken.
Een echte aanrader dit concept!
Bedankt voor deze zinvolle week Ahmet!
Jacqueline – Rotterdam

Vandaag heb ik de cursus hotstone massage gevolgd in Rotterdam. Het was hartstikke leuk en heel leerzaam. We kregen duidelijke uitleg, het werd allemaal eerst voorgedaan en vervolgens konden we zelf oefenen. Daarbij werd goed opgelet door de cursusleiders en kregen we aanwijzingen hoe de verschillende handelingen precies horen te worden uitgevoerd.
Kees – Rotterdam

Ik heb vandaag de cursus Hotstone gevolgd onder leiding van Ahmet, ik ben hem zeer dankbaar voor zijn lesgeven, hij doet het fantastisch en ik ga deze cursus ook toepassen bij mijn andere klanten.
Roos – Rotterdam

Recent een hotstone cursus gevolgd, zeer gelachen en nog leerzaam ook. Zeker de moeite waard.
Arend – Rotterdam

Mijn dank voor de leerzame en leuke les hotstone massage afgelopen zondag in Rotterdam. Een bijzondere ervaring en met een positief gevoel richting noorden gegaan.
Groeten en dank. Ellen Kroon uit Kerkenveld

Gisteren een hele fijne en leerzame cursus hotstone gevolgd. Ahmet geeft duidelijk les en kijkt ook goed naar punten die je kan verbeteren! Zeker een aanrader om deze cursus te volgen!
Susan Swart

Hallo Ahmet,
Vandaag de Hotstone massagecursus gevolgd. Het is een zaligheid om dit te geven en te ontvangen. Ik heb er weer veel van geleerd en ga dit zeker in praktijk brengen. Ik heb al de ontspanningmassage gevolgd bij jou en wil zeker meer cursussen gaan volgen bij je. Je geeft een rustige, goede uitleg en er is altijd wel plek voor een geintje tussendoor.
Dat wordt zeer op prijs gesteld. De groep was ook gezellig en het eten was ook weer heerlijk.
Bedankt Ahmet en tot de volgende keer op de cursus.
Groetjes, Linda – Rotterdam

Hallo Ahmet,
Vandaag de cursus hotstone massage gevolgd. Ik vond het een geweldige verrijking. De inhoud van de cursus was goed te volgen de lunch was goed verzorgd! Ik ben helemaal Enthousiast geworden.
Jeanette – Pijnacker

Vandaag de Hotstone Massage Cursus gevolgd. Het was een zeer leerzame en ontspannende ervaring. Goede, rustige en duidelijke uitleg gekregen van Ahmet. Het was een super dag. Ik heb er van genoten. Ik weet zeker dat ik in mijn praktijk erg veel voordeel heb van deze cursus. Nogmaals Ahmet bedankt!
Saskia van der Sanden

Allereerst wil ik LeerMassageGeven.nl bedanken voor twee ontzettend leerzame en gezellige dagen. Het stukje persoonlijk aandacht wat iedereen krijgt zie je niet overal. Zaterdag begonnen met de basis curcus ontspanningsmassage en vandaag de basiscursus hotstone massage gehad. Beide zijn aan te raden, ik kijk al uit naar de volgende keer.
Debbie de Wijs-Doornbos

Bezoek onze webshop voor massagetafels, massageoliën en andere spullen.
Shop4Massage.nl

cursus hotstone massage
WhatsApp Stuur een WhatsApp bericht