LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

Massage cursus op vakantie in Turkije

Massage cursus op vakantie in Turkije

Wij bieden je een bijzondere vakantie aan. Het is een 8 daagse massagereis naar de parel van Lycië. Naast het deelnemen aan een massagecursus blijft er nog genoeg tijd over om te genieten van de Turkse zon en van geweldige natuur van Dalyan.
Deze reis is bedoeld zowel voor mensen zonder massage kennis als de beroepsbeoefenaars. Je kan aan deze vakantie deelnemen als single of met je partner. Het is een mooie gelegenheid om met anderen vakantiegangers in een ontspannen sfeer en omgeving in contact te komen. 

Cursus Ontspanningsmassage
De cursus zal gegeven worden gedurende één week 6 keer in de ochtenden, waarna de middagen naar eigen keuze vrij besteed kunnen worden. Tijdens de lessen leer je de basistechnieken voor een goede ontspanningsmassage. De technieken worden toegepast op de rug, benen, voeten, armen, handen, romp, nek en gezicht. Daarnaast besteden we aandacht aan contra-indicaties, voorbereidingen op de massage en de houding van de masseur. Naast de technieken is de aandacht en het contact waarmee je de massage geeft ook erg belangrijk. Dit zal steeds een rode draad door de cursus zijn. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om een volledige lichaamsmassage te geven. De deelnemers van deze cursus krijgen ook een workshop hammam massage in een lokale hammam.

Verblijf
Wij verblijven tijdens deze vakantie in Hotel Portakal in Dalyan. Hotel Portakal ligt op één van de fraaiste locaties in het dorp en direct aan het water. Vanuit de fraai aangelegde tuin, het zwembad met brede terrassen en de gezellige bar en restaurant heeft men een prachtig uitzicht op de Dalyan delta. Midden in de prachtige natuur geniet men van een weldadige rust, terwijl het centrum met ruim voldoende vertier, bars, restaurants en gezellige winkeltjes op loopafstand is.

Omgeving
Dalyan is een rustige vissersplaatsje aan de zuidwest kust van Turkije. Dalyan ligt op 87 km afstand van Marmaris en op 26 km afstand van Dalaman (vliegveld). Het is gelegen in het centrum van een brede delta en ligt in een natuurlijke beschermde omgeving. Dit is een paradijs waarvan er nog weinig op deze aarde te vinden zijn, een gebied van natuurlijke schoonheid en rust. Vanuit het hotel stapt men direct op de boot voor een middagje Iztuzu strand waar de beschermde Careta Careta schildpadden van mei tot september komen om te nestelen. Ook zijn er excursies mogelijk naar de zwavel- en modderbaden, een moonlighttour, een dagje naar de markt in Köycegiz, etc. Naast de masseurs van LeerMassage.nl heeft Hotel Portakal voornamelijk behulpzame en vriendelijke Turkse werknemers en ook enkele Nederlanders in dienst om je te informeren over de vele uitstapjes en excursies om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Wanneer
Zaterdag 17 augustus t/m zaterdag 24 augustus 2019

Aantal deelnemers (minimum/maximum) 4/10

Prijs
Deze bijzondere reis kost per persoon:

1 week: met cursus ontspanningsmassage € 749,-
2 weken: 1e week met cursus en 2e week zonder cursus ontspanningsmassage € 889,- (vertrek op zaterdag  17 augustus 2019)

Inbegrepen:
– heen- en terugvlucht,
– luchthavenbelasting,
– transfer naar en van het hotel, 
– logies (2-persoons kamer) en ontbijt in Hotel Portakal,
– reisbegeleiding, 
– massagecursus,
– bezoek naar Turkse bad

Niet inbegrepen:
– diner (€ 65,- p.p. per week, € 10,- p.p. per dag voor extra avonden)
– e-visum (€ 24,95 p.p.) zelf online regelen https://e-visums.nl/turkije
– dranken en lunches, optionele excursiegelden en entreegelden, reis- en annuleringsverzekering, bijdrage calamiteitenfonds
– Voor een singleroom geldt een toeslag van € 50,- per week als u uw kamer niet met een andere cursist deelt.

Foto's van de omgeving

WhatsApp Stuur een WhatsApp bericht