LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

Massage cursus op vakantie in Turkije

Massage cursus op vakantie in Turkije

Wij bieden je een bijzondere vakantie aan. Het is een 8 daagse massagereis naar de parel van Lycië. Naast het deelnemen aan een massagecursus blijft er nog genoeg tijd over om te genieten van de Turkse zon en van geweldige natuur van Dalyan.
Deze reis is bedoeld zowel voor mensen zonder massage kennis als de beroepsbeoefenaars. Je kan aan deze vakantie deelnemen als single of met je partner. Het is een mooie gelegenheid om met anderen vakantiegangers in een ontspannen sfeer en omgeving in contact te komen.

Cursus Ontspanningsmassage
De cursus zal gegeven worden gedurende één week 6 keer in de ochtenden, waarna de middagen naar eigen keuze vrij besteed kunnen worden. Tijdens de lessen leer je de basistechnieken voor een goede ontspanningsmassage. De technieken worden toegepast op de rug, benen, voeten, armen, handen, romp, nek en gezicht. Daarnaast besteden we aandacht aan contra-indicaties, voorbereidingen op de massage en de houding van de masseur. Naast de technieken is de aandacht en het contact waarmee je de massage geeft ook erg belangrijk. Dit zal steeds een rode draad door de cursus zijn. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om een volledige lichaamsmassage te geven. De deelnemers van deze cursus krijgen ook een workshop hammam massage in een lokale hammam.

Verblijf
Wij verblijven tijdens deze vakantie in Hotel Portakal in Dalyan. Hotel Portakal ligt op één van de fraaiste locaties in het dorp en direct aan het water. Vanuit de fraai aangelegde tuin, het zwembad met brede terrassen en de gezellige bar en restaurant heeft men een prachtig uitzicht op de Dalyan delta. Midden in de prachtige natuur geniet men van een weldadige rust, terwijl het centrum met ruim voldoende vertier, bars, restaurants en gezellige winkeltjes op loopafstand is.

Omgeving
Dalyan is een rustige vissersplaatsje aan de zuidwest kust van Turkije. Dalyan ligt op 87 km afstand van Marmaris en op 26 km afstand van Dalaman (vliegveld). Het is gelegen in het centrum van een brede delta en ligt in een natuurlijke beschermde omgeving. Dit is een paradijs waarvan er nog weinig op deze aarde te vinden zijn, een gebied van natuurlijke schoonheid en rust. Vanuit het hotel stapt men direct op de boot voor een middagje Iztuzu strand waar de beschermde Careta Careta schildpadden van mei tot september komen om te nestelen. Ook zijn er excursies mogelijk naar de zwavel- en modderbaden, een moonlighttour, een dagje naar de markt in Köycegiz, etc. Naast de masseurs van LeerMassage.nl heeft Hotel Portakal voornamelijk behulpzame en vriendelijke Turkse werknemers en ook enkele Nederlanders in dienst om je te informeren over de vele uitstapjes en excursies om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Wanneer
Zaterdag 7 aug. t/m zaterdag 14 aug. 2021

Aantal deelnemers (min./max.) 4/10

Prijs
Deze bijzondere reis kost per persoon:

Pakket 1: Eén week met cursus ontspanningsmassage € 849,- (Zaterdag 7 aug. t/m zaterdag 14 aug. 2021)
Pakket 2: Eén week met cursus en één week zonder cursus ontspanningsmassage € 979,- (Zaterdag 7 aug. t/m zaterdag 21 aug. 2021)
Pakket 3: Eén week met cursus en één week zonder cursus ontspanningsmassage € 979,- ( Zaterdag 31 juli t/m zaterdag 14 aug. 2021)

Inbegrepen:
– heen- en terugvlucht,
– luchthavenbelasting,
– transfer naar en van het hotel,
– logies (2-persoonskamer) en ontbijt in Hotel Portakal,
– bijdrage calamiteitenfonds,
– reisbegeleiding,
– cursus ontspanningsmassage,
– workshop hammam massage in een Turks bad.

Niet inbegrepen:
– diner (€ 65,- p.p. per week, € 10,- p.p. per dag voor extra avonden)
– dranken en lunches, optionele excursiegelden en entreegelden, reis- en annuleringsverzekering,
_ Kosten voor ruimbagage,
– Voor een singleroom geldt een toeslag van € 50,- per week als u uw kamer niet met een andere cursist deelt.

Onze gasten vertellen over massage vakantie...

Begin mei heb ik de hotstone massagecursus gevolgd. Wat een geweldige ervaring was dit. We kregen heldere uitleg over hoe de stenen te gebruiken en toe te passen tijdens de massage. Heerlijk om te ontvangen en te geven.
Eind mei/begin juni was de 8-daagse cursus ontspanningsmassage I en II in Dalyan/ Turkije. Ook deze heb ik gevolgd. Ik vond de combinatie van cursus en vakantie zeer uniek. Het hotel waar we verbleven was intiem, sfeervol, schoon en netjes, het personeel zeer vriendelijk. De ochtenden werden besteed aan de cursus en de rest van de dag was er meer dan voldoende gelegenheid om de prachtige omgeving van Dalyan te verkennen.
Wat we allemaal gedaan hebben, het is teveel om op te noemen. Maar als ik aan de week in Dalyan denk, dan denk ik aan de rust van de omgeving, de adembenemend mooie natuur, het modderbad, de mooie graven welke het gezicht vormen van Dalyan, de guidingtour van onze barman Ibo, het Iztuzu strand, Ölüdeniz (Dode Zee) en natuurlijk de cursus zelf waar we alles hebben geleerd om een volledige ontspanningsmassage te kunnen geven en dit alles in een mooie rustgevende ruimte met natuurlijk de ‘swingende’ warming-up!
Het was voor mij een zeer leerzame week, ik heb er absoluut veel van opgestoken. Ik zal nog vaak aan deze inspirerende week terugdenken. Een echte aanrader dit concept!
Bedankt voor deze zinvolle week Ahmet!
Jacqueline – Rotterdam

Beste mensen,
 Net terug van heerlijke vakantie in Dalyan in Turkije met het volgen van de workshop ontspanningsmassage deel 1 en 2. Het was een zeer leerzame workshop, iedere ochtend na het ontbijt begonnen wij met een leuke warming-up zodat we lekker los en ontspannen waren. Daarna deed Ahmet de grepen voor en konden wij zelf aan de gang. Hierbij goed bijgestaan door Ahmet die ons steeds van aanwijzingen voorzag. We verbleven in het Portokal hotel een goed hotel met zeer vriendelijk personeel, lekker eten en een fijn zwembad. Zowel Dalyan en omgeving, het hotel en de workshop zijn iets om nog met veel plezier aan terug te denken en ik ben al druk aan het oefenen met masseren.
 Een hele leuke manier om zo je vakantie te vieren.
 Groetjes, Brigitte – Amsterdam

Beste Ahmet,
 Eind mei heb ik de 8 daagse massage cursus in Dalyan meegemaakt. Een heerlijke week, vooral door de afwisseling van inspanning en ontspanning. Het was een prachtige plek, heerlijk hotel, vriendelijke mensen, lekkere ontbijtjes en avondeten, maar ook volop aan het werk met de massage, onder de deskundige leiding van jou. Zelfs voor een 65 jarige nog heel goed te doen! Ik heb veel geleerd en ga er zeker mee door. Deze week is absoluut een opkikker en aanrader. Dalyan is betoverend mooi, het hotel heel gezellig, schoon en vriendelijk, de cursus leuk en leerzaam. Wat wil een mens nog meer! Veel plezier en succes.
 Groetjes,
 Sylvia – Den Haag

Foto's van de omgeving

LeerMassageGeven.nl