LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

Valentijnsdag Cadeau Massage Cursus

Privé cursus partner massage

- Massage cursus voor 2

Een prachtig idee voor een cadeau waarmee je massage in je dagelijks leven kunt opnemen.
Tijdens onze privé-cursus massage voor 2 leer je hoe je elkaar een waardevolle ontspannende massage kunt geven. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om je partner liefdevol aan te raken, om gespannen spieren los te maken en je zorgzaamheid en steun te uiten. We communiceren niet alleen met onze woorden, maar ook met ons lichaam, geluiden en gebaren. Het elkaar masseren en aanraken is te vergelijken met het leren van een nieuwe taal. Het verdubbelt je vermogen om met elkaar te praten en brengt jullie dichter bij elkaar.

Tijdens deze cursus worden volgende onderwerpen behandeld:
– voorbereidingen op de massage;
– hoe je staat en beweegt om het masseren voor je zelf makkelijker te maken;
– basistechnieken uit de klassieke/ Zweedse massage waarmee je rug, nek, schouders, benen en voeten masseert.

Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Prijs: € 160,- per persoon (inclusief certificaat, handleiding)

Plaats: Naast onze cursus locaties in Amsterdam, Bussum, Rotterdam, Nieuwegein, Nijmegen en Zwolle kan jij ook kiezen om deze cursus bij je thuis of eigen praktijk te doen.
Als je kiest om deze cursus bij je thuis te doen, betaal je in totaal geen € 320,- maar € 260,-
Verder verwachten we van je volgende voorbereidingen te treffen:
– er lopen geen ander mensen in het huis rond
– kies een rustige kamer in huis
– maak je kamer op persoonlijke wijze sfeervol
– breng de kamertemperatuur op 22°C
– zorg voor voldoende ruimte voor de massagetafel (Ik neem de massagetafel en olie mee.)
– leg 2 strandlakens, 2 grote handdoeken en 1 hoeslaken klaar.

Beste bezoeker,
Wij hebben onze boekingsvoorwaarden i.v.m. corona versoepeld. Als jij aangemeld bent voor een massagecursus en zit je met corona verschijnselen of zit je in quarantaine of gaat de cursus vanwege Corona maatregelen niet door? In overleg samen met je verplaatsen wij je aanmelding naar een latere datum. Dan komen er ook geen extra kosten bij.

Onze cursisten vertellen...

"Voor mijn vriend zijn verjaardag deze cursus partner massage geregeld. Wat een fijne sfeer, relaxed en een hele leerzame dag. Ahmet legt alles duidelijk uit daarna zelf aan de slag. Bedankt Ahmet! Groeten van Jan en Maaike"
prive workshop partner massage thuis voor 2_Den Bosch
Jan & Maaike
Noordwijkerhout
hotstone cursus
"Wij hebben een massage cursus aan huis gehad. Doordat de begeleiding 1 op 1 was leerde wij snel de tactieken van het massage geven. Super leuk om als kado te geven/krijgen!!"
partner massage cursus thuis Rotterdam
Michelle van Elshuis
Rotterdam
hotstone cursus
"De partnermassage cursus had ik cadeau gedaan aan mijn vriendin voor haar verjaardag. Waarom ? Omdat we beide kunnen genieten van een massage in een Spa of Hotel. Dus we waren benieuwd. Ahmet legt alles heel rustig uit, doet het voor en laat je ervaren en voelen hoe het moet. Geeft goede tips, heeft zelfs een extra handigheid geleerd omdat de nek van mijn vriendin die goed vast zat los te krijgen en we hebben dus een goed begin kunnen maken. Rug en benen. Een gezellige lunch met elkaar (voordeel van thuis) en op het einde even na zitten praten. Heel toepasbaar allemaal. We hebben een massagetafel nu want op een bed of bank werkt dit niet echt, de juiste olie (dank Ahmet) en een instructiemapje met de technieken die we hebben geleerd en ook filmpjes. Echt value voor money. Wij hebben ons voorgenomen de komende maanden goed te oefenen en dan een vervolg thuis te plannen. Naast een hele leuke dag is het goed om met je lichaam bezig te zijn. Aanrader dus !"
Leren-Masseren-Cursus-Thuis
RJ & Joyce
Soest
hotstone cursus
"Cursus Ontspanningsmassage voor 2 personen gedaan aan huis. In 1 dag konden we letterlijk de kneepjes van massage leren. Ahmet heeft de technieken helder voorgedaan. Een heerlijke dag gehad voor ons huwelijksjubileum. Leuk voor jonge stellen & ook te doen in een klein appartement. Een investering in onze relatie!"
leren masseren voor 2 aan huis
RM KEEGSTRA
Utrecht
hotstone cursus
"Mijn partner verrast met een massage cursus. Veel geleerd, geoefend en vooral heel gezellig. Ahmet heeft veel verstand van lichaam en geest. We werden er samen heel blij van! Dank je Ahmet!"
workshop leren masseren voor 2
Katelijne Klompers - B&B De Meander
Oirschot
hotstone cursus
"Vandaag hebben wij de privé cursus "massage leren geven"  gevolgd. Het was een super leerzame dag. Masseren is ontzettend leuk om te doen en natuurlijk ook heel fijn om te krijgen. Wij gaan veel oefenen thuis en hopen over een tijdje ook de vervolgcursus te doen. Dankjewel Ahmet!"
leren masseren thuis voor 2
Chantal Verbeek
Leiden
hotstone cursus
"Beste Ahmet, Bedankt voor de privéles ontspanningsmassage bij ons thuis! Daar komt nog heel wat bij kijken, maar je legt alles goed & rustig uit en corrigeert vriendelijk waar nodig. Heel fijn dat je voor alles zorgt! Niet alleen een professionele massagetafel, olie en muziek, maar zelfs ook sfeerlichtjes en wierook, super! Enorm bedankt. We hebben genoten!"
workshop partner massage voor 2
Joop & Wendy
Barendrecht
hotstone cursus
"De privé duo massage cursus is ons goed bevallen. We hebben veel geleerd en Ahmet gaf vriendelijk en duidelijk instructies. Ook kregen we voldoende informatie mee om thuis verder aan de slag te gaan."
v
Fabienne & Daan
Rotterdam
hotstone cursus
"Vandaag cursus gehad en alles werd heel rustig en goed uitgelegd. De tijd vliegt en een hele fijne leraar!!"
prive cursus partner massage thuis Nijmegen
Jan & Nicolle
Nijmegen
hotstone cursus
"Samen met mijn partner een privé cursus masseren bij Ahmed geboekt. Dit was niet alleen een super leuke ervaring, maar ook erg leerzaam. Achmed zorgt ervoor dat je weet wat je doet en dat je de juiste bewegingen maakt. Tevens zorgt hij daarbij ook voor een gezellige sfeer. Met een grote glimlach en certificaat de deur uitgelopen. 🤗"
leren masseren voor 2 aan huis
Marisca Voogt
Utrecht
hotstone cursus
"Thuis een partner massage workshop van Ahmet gevolgd. Wat een treat! Ahmet is rustig, duidelijk, respectvol en heel kundig. We hebben genoten en veel geleerd. Goede start van dit nieuwe jaar: we gaan dit veel toepassen en verder ontwikkelen! Een aanwinst voor je lijf en relatie!"
thuis cursus partner massage Amersfoort
Mirjam van Tilburg
Ermelo
hotstone cursus

Beste bezoeker,
Hierboven heb jij een paar verhalen van onze oude cursisten gelezen. Dit zijn gekopieerd van onze Google Maps meldingen. Als je nog meer succesverhalen wil lezen, zoek ons onder GoogleMaps met volgende meldingen:
LeerMassageGeven – Amsterdam,
LeerMassageGeven – Rotterdam, LeerMassageGeven – Utrecht, LeerMassageGeven – Zwolle.
Wij doen ons best om meerdere geluksverhalen te horen.
Tot op één van onze massage cursussen!

prive cursus masseren nijmegen
Team LeerMassageGeven.nl
Nederland

Direct reserveren!

Hieronder zie je een actuele beschikbaarheidskalender en aanvraagformulier. Kies één datum die voor jullie goed uit komt en stuur aanvraagformulier naar ons toe. Je krijgt binnen een paar dagen een bevestigingsemail met meer info over voorbereidingen, betaling en cursuslocatie.

MDWDVZZ
05
1
2
3
4
06
5
6
7
8
9
10
11
07
12
13
14
15
16
17
18
08
19
20
21
22
23
24
25
09
26
27
28
29
Beschikbaar
Geboekt
-
-

Terug naar Homepage