LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

basiscursus ontspanningsmassage

Basiscursus Ontspanningsmassage

Leren masseren binnen 1 dag

Bij onze basiscursus ontspanningsmassage leer je binnen één dag meerdere basistechnieken die voor een ontspanningsmassage nodig zijn. Deze technieken worden op de gehele rug, nek, schouders en benen toegepast.
De dag begint met een ontspanningsoefening. Daarna wordt er stukje theorie behandeld. Het merendeel van de dag besteden we aan massage oefeningen.
Na afloop van deze dag kan je een goede en ontspannende massage geven zonder pijn in je handen.  Je weet ook hoe je bepaalde stress en spanningsgebieden extra aandacht kan geven.

Bij deze cursus worden volgende onderwerpen behandeld:
– wanneer wel/ niet masseren (contra-indicaties,)
– houding van de masseur,
– voorbereidingen op de massage,
– basistechnieken uit de klassieke massage,
– masseren van rug,
– masseren van nek en schouders,
– masseren van benen en voeten.

Model: Wij accepteren geen model die niet meedoet met de cursus en alleen maar als model functioneert. Tijdens de cursus oefenen de cursisten op elkaar. Wanneer je je aanmeldt samen met je partner of met een kennis, mag je gedurende hele cursus op elkaar oefenen.

Tijdstip: van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Prijs: € 145,- per persoon (inclusief koffie, thee, handleiding en certificaat)

Cursus data:
Bezoek Agenda Cursussen voor meerdere cursusdata.

Onze klanten vertellen...

"Voor iedereen die opzoek is naar een basis massage cursus is de cursus bij Ahmet echt een aanrader. Zoveel aandacht op techniek, hij neemt alle tijd, is rustig en een goede doses humor. Veel technieken wat je leert! Super leuke groep ook. Goede energie ! Ik kan niet wachten tot de volgende cursus!"
cursus leren masseren Nunspeet
Jane Prior
hotstone cursus
"Een fijne en leerzame dag gehad bij Ahmet. Meerdere technieken geleerd om een fijne massage te kunnen geven. Het was een gezellige dag met een leuke groep mensen. Ahmet geeft duidelijke instructies vooraf en daarna mag je het zelf uitvoeren. Tijdens het masseren loopt Ahmet langs en geeft tips tussendoor. Ik Wacht met smart op de vervolg cursus. Aan het eind van de dag nog een certificaat en handleiding mee. Dat maakt het plaatje helemaal compleet. Op naar de volgende!"
massage cursus 1 dag Groningen
Teunielle van Slooten
hotstone cursus
"Zaterdag de basiscursus ontspanningsmassage bij Ahmet mogen volgen. Ahmet heeft mij heel veel geleerd en enorm geïnspireerd om verder te gaan met masseren. Ahmet is kritisch op een grappige/fijne manier en daar door ging de tijd erg snel. Na afloop kregen wij nog mooie uitleg over de stappen die wij geleerd hebben. Ik zal het iedereen aanraden om bij Ahmet een cursus te volgen."
workshop leren masseren Breda
Michelle Gerrits
hotstone cursus
"Wat een heerlijke, leuke en leerzame dag! Ontspanningmassage cursus is echt een aanrader🙏. De sfeer is fijn en relaxed en Ahmet heeft een rustige kalme uitstraling, erg prettig. Hij neemt de tijd voor je en de groep zodat je de "kneepjes" van het vak leert, met niet al te moeilijke en ingewikkelde termen. Enthousiasme, complimentjes en humor ontbreekt ook zeker niet😃. Het is fris, hygiënisch, netjes en het voelt comfortabel en gemoedelijk. Ik ga me zeker verder ontwikkelen en verdiepen, dus ik kan niet wachten op de volgende cursus. Ahmet, bedankt, het was echt een top dag🙌"
leren masseren cursus rotterdam
Mariska Den Braber
Langerak
hotstone cursus
"Afgelopen zaterdag deelgenomen aan de cursus ontspanningsmassage. Super leuke gezellige maar vooral leerzame dag gehad. Ahmet neemt de tijd om alles goed uit te leggen/voor te doen. Ik kom zeker terug voor de 2e cursus. Echt een aanrader om je in te schrijven voor een van de cursussen!"
massage cursus rotterdam
Kim Ernst
Rotterdam
hotstone cursus
"Leuke leerzame basiscursus ontspanningsmassage gevolgd bij Ahmet. Een man met veel ervaring. Wist aandacht onder de groep cursisten goed te verdelen. Leuk om met vriend of partner te doen maar ook prima te volgen als single. In mijn groep waren 3 stellen en 4 single mensen. Na de cursus een handleiding ontvangen om thuis na te lezen en een leuke certificaat. Let op dat je bij aanmelding je naam goed schrijft. Deze naam komt op je certificaat. Locatie in is Zwolle centraal en gratis parkeren. Aanrader!"
privé massage workshop voor stellen haarlem thuis
Yvonne van Langen
Zwolle
hotstone cursus
"Vandaag de basiscursus ontspanningsmassage gevolgd, gegeven door Ahmet. Met humor, enorme vriendelijkheid en grote kennis van zaken heeft hij mij en de medecursisten door de dag geleid. Ongelooflijk wat we in 1 dag hebben geleerd. Bij elke nieuwe massage techniek is er aandacht voor iedereen persoonlijk. Een fijne, leerzame dag; ik voel me bekwaam en vol vertrouwen!"
workshop massage rotterdam
Annemieke Ouwerkerk
Rotterdam
hotstone cursus
"Gisteren de basiscursus Ontspanningsmassage in Zwolle gevolgd. Een geslaagde dag, Coronaproof, goed geregeld! Ahmet geeft duidelijke rustige uitleg, maakt grapjes tussendoor, wat voor een prettige ontspannen sfeer zorgde. Ik heb veel geleerd, wat zeer bruikbaar is in de praktijk. Wil graag de andere cursussen ook gaan volgen. Super bedankt voor de leuke, leerzame en ontspannen dag!"
massage cursus Apeldoorn
Esther Hemstede
Zwolle
hotstone cursus
"Hele leerzame dag gehad met een fijne groep, en een goeie locatie. Ahmet is een zeer bedreven massage docent die iedereen op een positieve manier duidelijke begeleiding geeft. De planning is om zeker een vervolg cursus te gaan volgen. 🙏🏼#topdag"
workshop massage zwolle thuis
Thirza Solcer
Amsterdam
hotstone cursus
"De basiscursus gehad van Ahmet. Een top instructeur! Alleen al van zijn stem wordt je relaxed. Hele fijne uitleg en veel praktijk. Zeker het geld waard! - Nu ook de vervolg cursus gevolgd. Een echte must voor een complete ontspannende massage. Nu aan de slag. Ook deze cursus werd door Ahmet professioneel en goed gegeven. Vervolg wellicht de lomi lomi massage."
workshop massage zwolle thuis
Bas Kesselaer
Zwolle
hotstone cursus
"Gezellige en goed opgezette basiscursus ontspanningsmassage gevolgd. In een dag leer je met zelfvertrouwen een ontspannende massage te geven. Duidelijke demonstratie van de verschillende technieken en daarna vooral zelf doen. Docent heeft veel kennis, praktijk ervaring en de nodige dosis humor. Aan het eind van de dag krijg je een uitgebreide handleiding waarin de gebruikte technieken nog eens zorgvuldig worden geïllustreerd en een A4-tje met de volgorde van de massage onderdelen, zodat je thuis verder aan de slag kunt."
massage cursus kosten zwolle
Michel Jochems
Huissen
hotstone cursus
"Ik heb hier een basiscursus gedaan en vond het super, heel leerzaam! Het word ook goed uitgelegd allemaal door Ahmet. Ik ben nu aan het wachten voor een vervolgcursus in Rotterdam."
prive workshop partner massage thuis voor 2_Den Bosch
Pasa Kabilovic
Rotterdam
hotstone cursus
"Na de ontspanningsmassage nu ook de Hotstone massage gevolgd bij Ahmet. Ook nu weer een rustige en gedegen uitleg. Door de kleine groep is volop aandacht voor het overbrengen van de juiste techniek. Een heerlijke dag en veel geleerd."
cursus masseren rotterdam
Albert van Hemert
Woerden
hotstone cursus
"Afgelopen weekend cursus ontspanningsmassage gedaan. we voelde ons meteen op ons gemak. er was voldoende ruimte voor vragen al waren die er niet veel want alles werd rustig een duidelijk uitgelegd. ik kijk uit naar de vervolgcursus"
massage cursus kosten rotterdam
Thérèse Mientjes
Zwijndrecht
hotstone cursus
"Wow, wat een fantastische ervaring het afgelopen weekend met de ontspanningsmassage- en de hotstone- massagecursus. Met veel uitleg en geduld van Ahmet geoefend, geluisterd, gekeken en zelf ervaren. Ik ben er nog lang niet, maar ben wel enthousiast geworden door deze twee fantastische dagen. Ahmet, bedankt !!! Groetjes"
massage workshop den haag
Diny
Kampen
hotstone cursus
"Wij kijken terug op een leuke, leerzame en ontspannen cursus. Veel geleerd. Ahmet is vriendelijk en geeft goede persoonlijke tips. Dank voor een geslaagde dag, Ahmet. Groeten van Mark en Nadia"
leren masseren cursus den haag
Mark & Nadia
Den Haag
hotstone cursus
"De cursus dag vliegt voorbij. Ahmet legt de technieken perfect uit, voldoende de mogelijkheid te oefenen en tussendoor een lekker en gezonde lunch. We zijn benieuwd naar de vervolgcursus. Als je wilt leren masseren, dan is deze cursus een hele goede start. Olie en een goede massagetafel zijn na afloop ook nog tegen een leuke prijs te koop."
leren masseren cursus Utrecht
William van Erp
Oudekerk a/d IJssel
hotstone cursus
"Vandaag basiscursus ontspanningsmassage van Ahmet gevolgd. Ahmet is een zeer ervaren, kundige masseur die rust uitstraalt, een duidelijke uitleg geeft en een goede sfeer weet neer te zetten. Ik heb veel geleerd en kom hier zeker terug voor het vervolg, deel II. Ahmet weet je zo enthousiast te maken dat je er echt veel zin in hebt om aan de slag te gaan maar ook nieuwsgierig/ leergierig naar andere massage technieken. Ahmet bedankt! Groetjes Katja "
thuis cursus massage Rotterdam
Katja
Goes
hotstone cursus
"Hallo alemaal, Ik heb vandaag de basiscursus ontspanningsmassage deel 1 in Utrecht gevolgd. Ik vond het een leerzame en ontspannen en gezellige dag. De uitleg was heel duidelijk en de technieken waren makkelijk uit te voeren. Met 1 woord ik vond het een TOP dag. Ga zo door met les geven. en volgend jaar meld ik mij zeker nog een x aan voor het vervolg van deze cursus. Met vriendelijke groet, Chantal uit Wormer"
leren masseren voor 2 aan huis
Chantal
Wormer
hotstone cursus
Beste bezoeker, Hier heb jij een paar verhalen van onze oude cursisten gelezen. Dit zijn gekopieerd van onze Google Maps meldingen. Als je nog meer succesverhalen wil lezen, zoek ons onder GoogleMaps met volgende meldingen: LeerMassageGeven - Amsterdam, LeerMassageGeven - Rotterdam, LeerMassageGeven - Utrecht, LeerMassageGeven - Zwolle. Wij doen ons best om meerdere geluksverhalen te horen. Tot op één van onze massage cursussen!
prive cursus masseren nijmegen
Team LeerMassageGeven.nl
Nederland

Bezoek onze webshop voor massagetafels, massageoliën en andere spullen.
Shop4Massage.nl