LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

basiscursus ontspanningsmassage

Basiscursus Ontspanningsmassage

Leren masseren binnen 1 dag

Bij onze basiscursus ontspanningsmassage leer je binnen één dag meerdere basistechnieken die voor een ontspanningsmassage nodig zijn. Deze technieken worden op de gehele rug, nek, schouders en benen toegepast.
De dag begint met een ontspanningsoefening. Daarna wordt er stukje theorie behandeld. Het merendeel van de dag besteden we aan massage oefeningen.
Na afloop van deze dag, kan je een goede en ontspannende massage geven en weet je hoe je bepaalde stress en spanningsgebieden extra aandacht kan geven.

Bij deze cursus worden volgende onderwerpen behandeld:
– wanneer wel/ niet masseren (contra-indicaties,)
– houding van de masseur,
– voorbereidingen op de massage,
– basistechnieken uit de klassieke massage,
– masseren van rug,
– masseren van nek en schouders,
– masseren van benen en voeten.

Model: Wij accepteren geen model die niet meedoet met de cursus en alleen maar als model functioneert. Tijdens de cursus oefenen de cursisten op elkaar. Wanneer je je aanmeldt samen met je partner of met een kennis, mag je gedurende hele cursus op elkaar oefenen.

Tijdstip: van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Prijs: € 115,- per persoon (inclusief koffie, thee, handleiding en certificaat)

Cursus data:
Bezoek Agenda Cursussen voor meerdere cursusdata.

Onze cursisten vertellen...

Gisteren de basiscursus Ontspanningsmassage in Zwolle gevolgd.
Een geslaagde dag, Coronaproof, goed geregeld!
Ahmet geeft duidelijke rustige uitleg, maakt grapjes tussendoor, wat voor een prettige ontspannen sfeer zorgde. Ik heb veel geleerd, wat zeer bruikbaar is in de praktijk. Wil graag de andere cursussen ook gaan volgen.
Super bedankt voor de leuke, leerzame en ontspannen dag!
Esther Hemstede

De basiscursus gehad van Ahmet. Een top instructeur! Alleen al van zijn stem wordt je relaxed. Hele fijne uitleg en veel praktijk. Zeker het geld waard!

Nu ook de vervolg cursus gevolgd. Een echte must voor een complete ontspannende massage. Nu aan de slag. Ook deze cursus werd door Ahmet professioneel en goed gegeven. Vervolg wellicht de lomi lomi massage.
Bas Kesselaer

Mijn partner verrast met een massage cursus. Veel geleerd, geoefend en vooral heel gezellig. Ahmet heeft veel verstand van lichaam en geest. We werden er samen heel blij van! Dank je Ahmet!
Katelijne Klompers – B&B De Meander – Oirschot

Beste Ahmet,
Wij willen je bedanken voor de privecursus ontspannings massage die je ons gegeven hebt. Je rust, duidelijke instructie en goede sfeer vormde een goede basis voor de dag. Het inspireerde ons…
Marja & Willem

Wij kijken terug op een leuke, leerzame en ontspannen cursus. Veel geleerd. Ahmet is vriendelijk en geeft goede persoonlijke tips. Dank voor een geslaagde dag, Ahmet.
Groeten van Mark en Nadia

Wow, wat een fantastische ervaring het afgelopen weekend met de ontspanningsmassage- en de hotstone- massagecursus. Met veel uitleg en geduld van Ahmet geoefend, geluisterd, gekeken en zelf ervaren. Ik ben er nog lang niet, maar ben wel enthousiast geworden door deze twee fantastische dagen.
Ahmet, bedankt !!!
Groetjes, Diny

Vandaag basiscursus ontspanningsmassage van Ahmet gevolgd. Ahmet is een zeer ervaren, kundige masseur die rust uitstraalt, een duidelijke uitleg geeft en een goede sfeer weet neer te zetten. Ik heb veel geleerd en kom hier zeker terug voor het vervolg, deel II. Ahmet weet je zo enthousiast te maken dat je er echt veel zin in hebt om aan de slag te gaan maar ook nieuwsgierig/ leergierig naar andere massage technieken.
Ahmet bedankt!
Groetjes Katja 

Goed opgezette basiscursus ontspannings massage gegeven door Ahmet, die met zijn kennis, goede uitleg en de nodige humor deze dag tot een groot succes heeft gemaakt!
Marlene Zweers

Hallo alemaal,
Ik heb vandaag op 01 september 2012, de basiscursus ontspanningsmassage deel 1 in Utrecht gevolgd.
Ik vond het een leerzame en ontspannen en gezellige dag. De uitleg was heel duidelijk en de technieken waren makkelijk uit te voeren. Met 1 woord ik vond het een TOP dag. Ga zo door met les geven. en volgend jaar meld ik mij zeker nog een x aan voor het vervolg van deze cursus.
Met vriendelijke groet,
Chantal uit Wormer

Bezoek onze webshop voor massagetafels, massageoliën en andere spullen.
Shop4Massage.nl

WhatsApp Stuur een WhatsApp bericht