LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

Basiscursus Ontspanningsmassage

Beste bezoeker,
Wij hebben onze boekingsvoorwaarden i.v.m. corona versoepeld. Als jij aangemeld bent voor een massagecursus en zit je met corona verschijnselen of zit je in quarantaine? Dan hoef je niet naar de cursus te komen. In overleg samen met je verplaatsen wij je aanmelding naar een latere datum. Dan komen er ook geen extra kosten bij.

Binnen één dag leer je basistechnieken die voor een ontspanningsmassage nodig zijn. Deze technieken worden op de gehele rug, nek, schouders en benen toegepast.

De dag begint met een ontspanningsoefening. Daarna wordt er stukje theorie behandeld. Het merendeel van de dag besteden we aan massage oefeningen.

Na afloop van deze dag, kan je een goede en ontspannende massage geven en weet je hoe je bepaalde stress en spanningsgebieden extra aandacht kan geven.

Bij deze cursus worden volgende onderwerpen behandeld:
– wanneer wel/ niet masseren (contra-indicaties,)
– houding van de masseur,
– voorbereidingen op de massage,
– basistechnieken uit de klassieke massage,
– masseren van rug,
– masseren van nek en schouders,
– masseren van benen en voeten.

Model: Wij accepteren geen model die niet meedoet met de cursus en alleen maar als model functioneert. Tijdens de cursus oefenen de cursisten op elkaar. Wanneer je je aanmeldt samen met je partner of met een kennis, mag je gedurende hele cursus op elkaar oefenen.

Tijdstip: van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Prijs: € 115,- per persoon (inclusief koffie, thee, handleiding en certificaat)

Cursus data:

Za. 30 januari 2021 in Zwolle

Za. 20 februari 2021 in Amsterdam

Za. 6 maart 2021 in Zwolle

Za. 27 maart 2021 in regio Utrecht 

Za. 29 mei t/m za. 5 juni 2021 Massagevakantie in Turkije. Tijdens deze vakantie doen we basiscursus + vervolgcursus + workshop hammam massage. Klik op de link voor meer info.

WhatsApp Stuur een WhatsApp bericht