Privé Cursus Partner Massage (voor 2)

LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

couple prive massage cursus workshop voor 2

Privé cursus partner massage

- Massage cursus voor 2

Een prachtig idee voor een cadeau waarmee je massage in je dagelijks leven kunt opnemen.
Tijdens onze privé-cursus massage voor 2 leer je hoe je elkaar een waardevolle ontspannende massage kunt geven. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om je partner liefdevol aan te raken, om gespannen spieren los te maken en je zorgzaamheid en steun te uiten. We communiceren niet alleen met onze woorden, maar ook met ons lichaam, geluiden en gebaren. Het elkaar masseren en aanraken is te vergelijken met het leren van een nieuwe taal. Het verdubbelt je vermogen om met elkaar te praten en brengt jullie dichter bij elkaar.

Tijdens deze cursus worden volgende onderwerpen behandeld:
– voorbereidingen op de massage;
– hoe je staat en beweegt om het masseren voor jezelf makkelijker te maken;
– basistechnieken uit de klassieke/ Zweedse massage waarmee je rug, nek, schouders, benen en voeten masseert.

Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Prijs: € 175,- per persoon (inclusief certificaat, handleiding)

Plaats: Naast onze cursus locaties in Amstelveen, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Steenwijk en Zwolle kan jij ook kiezen om deze cursus bij je thuis of eigen praktijk te doen.
Als je kiest om deze cursus bij je thuis te doen, betaal je in totaal geen € 350,- maar € 290,-
Verder verwachten we van je volgende voorbereidingen te treffen:
– er lopen geen ander mensen in het huis rond
– kies een rustige kamer in huis
– maak je kamer op persoonlijke wijze sfeervol
– breng de kamertemperatuur op 22°C
– zorg voor voldoende ruimte voor de massagetafel (Ik neem de massagetafel en olie mee.)
– leg 2 strandlakens, 2 grote handdoeken en 1 hoeslaken klaar.

Onze cursisten vertellen...

"Samen met mijn zus heb ik de duo-massage cursus bij Ahmet gedaan. Ontzettend leuke en leerzame ervaring. We zijn vanaf 10.00 uur tot 17:00 uur bezig geweest, maar naar afloop nog steeds veel energie! Time flies when you are having fun! Ahmet is een rustige man en blijft respectvol. Hij heeft veel ervaring en dat merk je wanneer hij de massage technieken uitlegt. Hij legt de ontspanningstechnieken eerst uit door het voor te doen en daarna ga je direct zelf aan de slag en geeft hij de instructies. Nadat je de routine hebt doorlopen is jouw partner (in mijn geval mijn zus) aan de beurt. Dus de afwisseling tussen masseren en gemasseerd worden is perfect. Veel geleerd op een dag, dus ik raad het iedereen aan!"
massage cursus utrecht google zoeken
Humera Alam
Veenendaal
hotstone cursus
"Afgelopen weekend hebben wij de partnermassage cursus gevolgd bij Ahmet. Ahmet is een nette, rustige man. Hij kan goed uitleggen en neemt de tijd om de instructies duidelijk te maken, maar ook om de hele ervaring van een ontspanningsmassage over te kunnen brengen. Wij vonden het een hele leuke dag en hadden nog wel een paar uur door kunnen gaan! De tijd vloog voorbij. Bedankt Ahmet!"
privé massage workshop voor stellen haarlem thuis
Patrick van Boles
IJsselstein
hotstone cursus
"Deze partner-massage-dag was de investering zeker waard. Ahmet is een bescheiden vriendelijke man die ons veel geleerd heeft over hoe we elkaar kunnen helpen ontspannen. Hij paste de technieken aan aan onze lichamelijke wensen en pijntjes. Een cursus op maat dus. We gaan goed verder oefenen! Bedankt Ahmet!"
partner massage workshop Assen
Geanne Lootens
Assen
hotstone cursus
"Vandaag samen met mijn partner Chris de basiscursus ontspanningsmassage gedaan. Heel leuk en leerzaam ! Ahmet komt aan huis en legt in een gezellige, ontspannen sfeer de basistechnieken uit voor het geven ( en ontvangen) van een goede massage. Duidelijk, in alle rust en met de nodige humor. De 6 uur durende cursus vliegt voorbij !! na afloop ontvang je een handleiding en instructievideo's om nog eens na te lezen. De massagetafel en olie is meteen hier gebleven, dus wij kunnen aan de slag !!!! 😁 dank je wel Ahmet !"
Chantal Fiers privé cursus partner massage thuis Eindhoven Noord Brabant
Chantal Fiers
Mierlo
hotstone cursus
"Na wat Google speurwerk en lezen van ervaringen heb ik als cadeau voor mijn vriend (en mijzelf) de privé partnermassage cursus bij Ahmet gereserveerd. Vooraf is er al even contact, dat is fijn. De dag is werkelijkwaar voorbij gevlogen. Daarnaast geef en ontvang je ook aardig wat complimenten op zo een dag. Heel fijn! Ahmet heeft ons de eerste technieken geleerd op een fijne en ontspannen manier waardoor we zo enthousiast zijn en maar meteen de benodigde spullen bestellen en het al hebben over de mogelijke vervolg cursussen. Wij kunnen niet anders dan het iedereen aanraden. Een massage is niet alleen leuk om te ontvangen maar ook zeker om te geven. ♡"
privé partner massageworkshop aan huis
Sanne Houben
hotstone cursus
"Mijn vriend en ik hebben een privécursus partnermassage gedaan met Ahmet. Het was een ontzettend leuke, relaxte en leerzame dag. Ondanks dat het aanvankelijk best lang leek, was de dag zo voorbij en konden we, met certificaat op zak, zelf aan de slag met alle nieuwe technieken. We hebben veel geleerd en onze dank is groot! Ahmet is erg attent en oplettend. Hij weet wat hij doet en neemt er de tijd voor. Dat is erg waardevol. Zeker een aanrader!"
partner massage cursus aan huis
Sasja Welles
Zwijndrecht
hotstone cursus
"Me and my partner did the Privé cursus partner massage (voor 2). We had a lovely time with Ahmet, learned new techniques and ended the session super relaxed! 6 hours really flew by! Ahmet is very professional and conveys calmness and tranquility. Recommended!"
private couples massage classes Alexandra da Silva
Alexandra da Silva
Voorburg
hotstone cursus
"Van Ahmet thuis een privé massagecursus gehad voor ons tweeën. Beetje spannend vooraf, want je weet niet wat je kan verwachten. Ahmet straalt zoveel rust en respect uit, voor zowel lichamelijk al geest, dat de spanning meteen verdween. T was een leerzame en leuke dag, alsof we een dagje uit waren in eigen huis. Dank je wel Ahmet!."
cursus leren masseren Breda Eindhoven Tilburg Sittard Venlo Nijmegen
Sander
Roosendaal
hotstone cursus
"Afgelopen weekend hebben wij de privé cursus ontspanningsmassage gevolgd aan huis. De cursus is echt een aanrader! De tijd vloog voorbij door de ontspanning en gezelligheid. Door de afwisseling van masseren, gemasseerd worden, af en toe een pauze en de professionele manier waarop je de juiste technieken leert is het echt een hele leuke ontspannen en leerzame dag geweest."
privé cursus ontspanningsmassage amsterdam noord holland
Lena Jager
Amsterdam
hotstone cursus
"Vandaag een heerlijke partner massage dag gehad met Ahmet, in ons zomerhuisje in de tuin. We hebben heel veel geleerd, en het was heel gezellig en vertrouwd. We hadden de tijd echt nodig om alle technieken goed te oefenen, en de tijd vloog voor ons voorbij! Aan het eind nog een introductie van lomi lomi massage gehad, en dat wordt de volgende massage cursus die we bij Ahmet gaan volgen!"
privé cursus leren masseren zwolle
Denise van Wieren
hotstone cursus
"Voor mijn vriend zijn verjaardag deze cursus partner massage geregeld. Wat een fijne sfeer, relaxed en een hele leerzame dag. Ahmet legt alles duidelijk uit daarna zelf aan de slag. Bedankt Ahmet! Groeten van Jan en Maaike"
prive workshop partner massage thuis voor 2_Den Bosch
Jan & Maaike
Noordwijkerhout
hotstone cursus
"Wij hebben een massage cursus aan huis gehad. Doordat de begeleiding 1 op 1 was leerde wij snel de tactieken van het massage geven. Super leuk om als kado te geven/krijgen!!"
partner massage cursus thuis Rotterdam
Michelle van Elshuis
Rotterdam
hotstone cursus
"De prive duo basis massage cursus gegeven door Ahmet is absoluut een aanrader! Allereerst erg fijn dat het vrij last minute kon plaatsvinden, ivm het starten van een therapeutische opleiding waar de basis massage technieken voor nodig zijn. De inhoud en het programma vd dag zijn goed in elkaar gezet en uitgelegd. Dit met genoeg ruimte voor vragen, grapjes en natuurlijk praktijk!:) Ahmet is ontzettend vriendelijk en duidelijk, motiveert en corrigeert waar nodig. Ook extra kennis mogen maken met stukje van Lomi Lomi massage wat ik erg waardeerde. Voor we het wisten was de dag voorbij, de tijd vloog om! Mapje met theorie en certificaat ontvangen en een tevreden blij en voldaan gevoel! Dank!"
workshop massage rotterdam
Jennifer Tshau
Rotterdam
hotstone cursus
"De partnermassage cursus had ik cadeau gedaan aan mijn vriendin voor haar verjaardag. Waarom ? Omdat we beide kunnen genieten van een massage in een Spa of Hotel. Dus we waren benieuwd. Ahmet legt alles heel rustig uit, doet het voor en laat je ervaren en voelen hoe het moet. Geeft goede tips, heeft zelfs een extra handigheid geleerd omdat de nek van mijn vriendin die goed vast zat los te krijgen en we hebben dus een goed begin kunnen maken. Rug en benen. Een gezellige lunch met elkaar (voordeel van thuis) en op het einde even na zitten praten. Heel toepasbaar allemaal. We hebben een massagetafel nu want op een bed of bank werkt dit niet echt, de juiste olie (dank Ahmet) en een instructiemapje met de technieken die we hebben geleerd en ook filmpjes. Echt value voor money. Wij hebben ons voorgenomen de komende maanden goed te oefenen en dan een vervolg thuis te plannen. Naast een hele leuke dag is het goed om met je lichaam bezig te zijn. Aanrader dus !"
Leren-Masseren-Cursus-Thuis
RJ & Joyce
Soest
hotstone cursus
"Cursus Ontspanningsmassage voor 2 personen gedaan aan huis. In 1 dag konden we letterlijk de kneepjes van massage leren. Ahmet heeft de technieken helder voorgedaan. Een heerlijke dag gehad voor ons huwelijksjubileum. Leuk voor jonge stellen & ook te doen in een klein appartement. Een investering in onze relatie!"
leren masseren voor 2 aan huis
RM KEEGSTRA
Utrecht
hotstone cursus
"Mijn partner verrast met een massage cursus. Veel geleerd, geoefend en vooral heel gezellig. Ahmet heeft veel verstand van lichaam en geest. We werden er samen heel blij van! Dank je Ahmet!"
workshop leren masseren voor 2
Katelijne Klompers - B&B De Meander
Oirschot
hotstone cursus
"Vandaag hebben wij de privé cursus "massage leren geven"  gevolgd. Het was een super leerzame dag. Masseren is ontzettend leuk om te doen en natuurlijk ook heel fijn om te krijgen. Wij gaan veel oefenen thuis en hopen over een tijdje ook de vervolgcursus te doen. Dankjewel Ahmet!"
leren masseren thuis voor 2
Chantal Verbeek
Leiden
hotstone cursus
"Beste Ahmet, Bedankt voor de privéles ontspanningsmassage bij ons thuis! Daar komt nog heel wat bij kijken, maar je legt alles goed & rustig uit en corrigeert vriendelijk waar nodig. Heel fijn dat je voor alles zorgt! Niet alleen een professionele massagetafel, olie en muziek, maar zelfs ook sfeerlichtjes en wierook, super! Enorm bedankt. We hebben genoten!"
workshop partner massage voor 2
Joop & Wendy
Barendrecht
hotstone cursus
"De privé duo massage cursus is ons goed bevallen. We hebben veel geleerd en Ahmet gaf vriendelijk en duidelijk instructies. Ook kregen we voldoende informatie mee om thuis verder aan de slag te gaan."
v
Fabienne & Daan
Rotterdam
hotstone cursus
"Vandaag cursus gehad en alles werd heel rustig en goed uitgelegd. De tijd vliegt en een hele fijne leraar!!"
prive cursus partner massage thuis Nijmegen
Jan & Nicolle
Nijmegen
hotstone cursus
"Samen met mijn partner een privé cursus masseren bij Ahmed geboekt. Dit was niet alleen een super leuke ervaring, maar ook erg leerzaam. Achmed zorgt ervoor dat je weet wat je doet en dat je de juiste bewegingen maakt. Tevens zorgt hij daarbij ook voor een gezellige sfeer. Met een grote glimlach en certificaat de deur uitgelopen. 🤗"
leren masseren voor 2 aan huis
Marisca Voogt
Utrecht
hotstone cursus
"Thuis een partner massage workshop van Ahmet gevolgd. Wat een treat! Ahmet is rustig, duidelijk, respectvol en heel kundig. We hebben genoten en veel geleerd. Goede start van dit nieuwe jaar: we gaan dit veel toepassen en verder ontwikkelen! Een aanwinst voor je lijf en relatie!"
thuis cursus partner massage Amersfoort
Mirjam van Tilburg
Ermelo
hotstone cursus

Beste bezoeker,
Hierboven heb jij een paar verhalen van onze oude cursisten gelezen. Dit zijn gekopieerd van onze Google Maps meldingen. Als je nog meer succesverhalen wil lezen, zoek ons onder GoogleMaps met volgende meldingen:
LeerMassageGeven – Amsterdam,
LeerMassageGeven – Rotterdam, LeerMassageGeven – Utrecht, LeerMassageGeven – Zwolle.
Wij doen ons best om meerdere geluksverhalen te horen.
Tot op één van onze massage cursussen!

prive cursus masseren nijmegen
Team LeerMassageGeven.nl
Nederland

Direct reserveren!

Hieronder zie je een actuele beschikbaarheidskalender en aanvraagformulier. Kies één datum die voor jullie goed uit komt en stuur aanvraagformulier naar ons toe. Je krijgt binnen een paar dagen een bevestigingsemail met meer info over voorbereidingen, betaling en cursuslocatie.

MDWDVZZ
39
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
Beschikbaar
Geboekt
-
-

Terug naar Homepage

WhatsApp Stuur een WhatsApp bericht