LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

hotstone massage cursus amsterdam utrecht rotterdam zwolle breda amersfoort apeldoorn almere denhaag arnhem dordrecht nijmegen haarlem

Hotstone massage cursus 1 dag

Kom naar deze hotstone massage cursus, leer de magie van de stenen en maak je klanten blij met je nieuwe vaardigheid.
Bij deze hotstone massage cursus leer je:
– soort stenen en de gepaste uitrusting die gebruikt worden bij een hotstone massage,
– effectieve temperaturen voor hotstone massage,
– het samenstellen van je eigen hotstone massageset, zonder te veel geld uitgegeven hebben,
– verwarmen en afkoelen van stenen en het controleren van de temperatuur voor toepassing op het lichaam,
– de fysiologische resultaten op het lichaam,
– belangrijke contra-indicaties van een hotstone massage,
– verzorging en hygiëne van stenen.
– basistechnieken uit hotstone massage,
– masseren van rug,
– masseren van nek en schouders,
– masseren van benen en voeten.

Voor wie is deze cursus hotstone massage bedoeld?

Voor wie is de hotstone massagecursus bedoeld?

Bij aanmelding voor onze hotstone massagecursus gaan we ervan uit dat je reeds ervaring hebt opgedaan met massage. Zonder enige basiskennis van massage wordt het namelijk uitdagend om de verfijnde technieken van hotstone massage te verwerven.

Het is essentieel dat je voorafgaand aan de hotstone massagecursus vertrouwd bent met correcte lichaamshouding tijdens het geven van een massage en bekend bent met diverse massagetechnieken. Indien je geen eerdere massagecursus hebt gevolgd, raden we je aan om eerst onze basiscursus ontspanningsmassage te volgen.

Let op: We accepteren geen modellen die niet actief deelnemen aan de cursus en enkel als oefenobject fungeren. Tijdens de cursus oefenen de deelnemers met elkaar. Als je je samen met je partner of een bekende aanmeldt, mag je gedurende de hele cursus op elkaar oefenen.

Belangrijk: Ervaar persoonlijke begeleiding in een gezellige en ontspannen sfeer, verzorgd door een docent met 17 jaar ervaring in het geven van massagecursussen.

Tijdstip: van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Prijs: € 145,- per persoon (inclusief certificaat, syllabus, koffie/thee, gebruik van hotstone massage set en massageolie)

Cursus data:
Bezoek Agenda Cursussen voor meerdere cursusdata.

Onze cursisten vertellen...

cursus hotstone massage 5 ster
"Zeer leerzame cursus hotstone massage gehad van Ahmet. Ahmet is vriendelijk, rustig en vakkundig. Tijdens de cursus hing er een ontspannen sfeer en nam hij voldoende tijd om de massage grepen uit te leggen. Voor thuis krijg je nog een uitgebreid naslagwerk."
workshop cursus hotstone massage zwolle
Stephanie
Dronten
"Allereerst wil ik LeerMassageGeven.nl bedanken voor twee ontzettend leerzame en gezellige dagen. Het stukje persoonlijk aandacht wat iedereen krijgt zie je niet overal. Zaterdag begonnen met de basis curcus ontspanningsmassage en vandaag de basiscursus hotstone massage gehad. Beide zijn aan te raden, ik kijk al uit naar de volgende keer."
cursus hotstone massage amsterdam 020
Debbie de Wijs-Doornbos
"Hallo Ahmet, Vandaag de Hotstone massagecursus gevolgd. Het is een zaligheid om dit te geven en te ontvangen. Ik heb er weer veel van geleerd en ga dit zeker in praktijk brengen. Ik heb al de ontspanningmassage gevolgd bij jou en wil zeker meer cursussen gaan volgen bij je. Je geeft een rustige, goede uitleg en er is altijd wel plek voor een geintje tussendoor. Dat wordt zeer op prijs gesteld. De groep was ook gezellig en het eten was ook weer heerlijk. Bedankt Ahmet en tot de volgende keer op de cursus. Groetjes!"
hotstone massage cursus zwolle
Linda
Rotterdam
"Hallo Ahmet, Vandaag de cursus hotstone massage gevolgd. Ik vond het een geweldige verrijking. De inhoud van de cursus was goed te volgen de lunch was goed verzorgd! Ik ben helemaal Enthousiast geworden."
hotstone massage cursus breda
Jeanette
Pijnacker
"Ik heb vandaag de cursus Hotstone gevolgd onder leiding van Ahmet, ik ben hem zeer dankbaar voor zijn lesgeven, hij doet het fantastisch en ik ga deze cursus ook toepassen bij mijn andere klanten."
hotstone massage cursus den haag 070
Roos
Rotterdam
"Recent een hotstone cursus gevolgd, zeer gelachen en nog leerzaam ook. Zeker de moeite waard."
hotstone massage cursus Arnhem
Arend
Rotterdam
"Vandaag de Hotstone Massage Cursus gevolgd. Het was een zeer leerzame en ontspannende ervaring. Goede, rustige en duidelijke uitleg gekregen van Ahmet. Het was een super dag. Ik heb er van genoten. Ik weet zeker dat ik in mijn praktijk erg veel voordeel heb van deze cursus. Nogmaals Ahmet bedankt!"
workshop hotstone massage eindhoven
Saskia van der Sanden
Dongen
"Vandaag heb ik de cursus hotstone massage gevolgd in Rotterdam. Het was hartstikke leuk en heel leerzaam. We kregen duidelijke uitleg, het werd allemaal eerst voorgedaan en vervolgens konden we zelf oefenen. Daarbij werd goed opgelet door de cursusleiders en kregen we aanwijzingen hoe de verschillende handelingen precies horen te worden uitgevoerd."
cursus hotstone massage den bosch
Kees
Rotterdam
"Hallo Ahmet, Begin mei heb ik de Hotstone massagecursus gevolgd. Wat een geweldige ervaring was dit. We kregen heldere uitleg over hoe de stenen te gebruiken en toe te passen tijdens de massage. Heerlijk om te ontvangen en te geven. Eind mei/begin juni was de 8-daagse Ontspanningsmassagecursus I en II in Dalyan Turkije. Ook deze heb ik gevolgd. Ik vond de combinatie van cursus en vakantie zeer uniek. Het hotel waar we verbleven was intiem, sfeervol, schoon en netjes, het personeel zeer vriendelijk. De ochtenden werden besteed aan de cursus en de rest van de dag was er meer dan voldoende gelegenheid om de prachtige omgeving van Dalyan te verkennen.
Wat we allemaal gedaan hebben, het is teveel om op te noemen. Maar als ik aan de week in Dalyan denk, dan denk ik aan de rust van de omgeving, de adembenemend mooie natuur, het modderbad, de mooie graven welke het gezicht vormen van Dalyan, de guidingtour van onze barman Ibo, het Iztuzu strand, Ölüdeniz (Dode Zee) en natuurlijk de cursus zelf waar we alles hebben geleerd om een volledige Ontspanningsmassage te kunnen geven en dit alles in een mooie rustgevende ruimte met natuurlijk de 'swingende' warming-up! Het was voor mij een zeer leerzame week, ik heb er absoluut veel van opgestoken. Ik zal nog vaak aan deze inspirerende week terugdenken. Een echte aanrader dit concept! Bedankt voor deze zinvolle week Ahmet!"
hotstone massage cursus rottterdam
Jacqueline
Rotterdam
Beste bezoeker, Hier heb jij een paar verhalen van onze oude cursisten gelezen. Dit zijn gekopieerd van onze Google Maps meldingen. Als je nog meer succesverhalen wil lezen, zoek ons onder GoogleMaps met volgende meldingen: LeerMassageGeven - Amsterdam, LeerMassageGeven - Rotterdam, LeerMassageGeven - Utrecht, LeerMassageGeven - Zwolle. Wij doen ons best om meerdere geluksverhalen te horen. Tot op één van onze massage cursussen!
prive cursus masseren nijmegen
Team LeerMassageGeven.nl
Nederland
Bezoek onze webshop voor massagetafels, massageoliën en andere spullen.