LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

Prive-Cursus-Lomi-Lomi-Massage

Privé cursus lomi lomi massage

- Lomi Lomi massage cursus voor 2 of meerdere personen

Ontdek de genezende kunst van lomi lomi massage met onze privé cursus lomi lomi massage!
Leer vloeiende, ritmische bewegingen/ strijkingen die de kalmerende oceaangolven nabootsen. Lomi lomi massage vermindert de fysieke spanning en hef emotionele blokkades op. Lomi lomi is meer dan een massage; het is een reis naar vernieuwing, balans en innerlijke rust, geleid door eeuwenoude wijsheid.

Hawaiianse lomi lomi massage is een spirituele ervaring die je meeneemt op een reis diep in jezelf om energie blokkades los te laten en te helpen bij het verhogen van je vibratie naar een hoger niveau van liefde, bewustzijn, waarheid en geestelijke gezondheid.
Lomi lomi is het Hawaiiaanse woord voor massage. Lomi lomi werd doorgegeven van generatie tot generatie.
In de Hawaiiaanse filosofie Huna gaat het voornamelijk om de twee zaken Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom leidt. De liefde volle aanrakingen van lomi lomi zorgt ervoor dat de blokkades zich opheffen en heeft daarom een helende werking.
Bij lomi lomi massage geldt dat het hele lichaam telkens met de vloeiende bewegingen van de flying dans aangeraaakt wordt. Dit bewegingspatroon van flying dans ontleend aan de rituele dans van de adelaar.
De positieve energie die tijdens het uitvoeren van de flying dance vrijkomt, wordt omgezet in ritmische en vloeiende bewegingen.
Deze complete lichaamsmassage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Hierdoor komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen o.a. in aanbod:
– voorbereidingen,
– keuze van massageolie,
– creëren van het Hawaiiaanse sfeer
– de basistechnieken van flying dance,
– masseren met diverse lomi lomi technieken.

Model: Wij accepteren geen model die niet meedoet met de cursus en alleen maar als model functioneert. Tijdens de cursus oefenen de cursisten op elkaar. Wanneer je je aanmeldt samen met je partner of met een kennis, mag je gedurende hele cursus op elkaar oefenen.

Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Prijs: € 195,- per persoon (inclusief certificaat, handleiding)

Plaats: Naast onze cursus locaties in Amsterdam, Bussum, Rotterdam, Nieuwegein, Nijmegen en Zwolle kan jij ook kiezen om deze cursus bij je thuis of eigen praktijk te doen.
Als je kiest om deze cursus bij je thuis te doen, betaal je in totaal geen € 390,- maar € 330,- voor 2 personen
Verder verwachten we van je volgende voorbereidingen te treffen:
– er lopen geen ander mensen in het huis rond
– kies een rustige kamer in huis
– maak je kamer op persoonlijke wijze sfeervol
– breng de kamertemperatuur op 22°C
– zorg voor voldoende ruimte voor de massagetafel (Ik neem de massagetafel en olie mee.)
– leg 2 strandlakens, 2 grote handdoeken en 1 hoeslaken klaar.

Onze klanten vertellen...

cursus hotstone massage 5 ster
"Afgelopen weekend heb ik mijn vriend een Lomi lomi massagecursus bij ons thuis cadeau gedaan. Het was een hele fijne en leerzame ervaring. Ahmet weet waar hij het over heeft en legt heel rustig en geduldig uit en geeft veelvuldig complimenten. Op een luchtige manier met de nodige humor weet hij zijn kennis en kunde over te dragen. Voor we het wisten was de dag voorbij. Ook een massagetafel aangeschaft bij Ahmet, dus nu kunnen we veelvuldig oefenen. We gaan zeker een vervolgcursus boeken."
cursus lomi lomi nui massage zwolle
Lilian Booltink
Groningen
"Mijn partner verrast met een lomi lomi massage cursus. Veel geleerd, geoefend en vooral heel gezellig. Ahmet heeft veel verstand van lichaam en geest. We werden er samen heel blij van! Dank je Ahmet!"
workshop leren masseren voor 2
Katelijne Klompers
Oirschot
"Het was een interessante massage cursus. Veel geleerd over de technieken. Ahmet is een fijne docent, op een rustige manier legt hij eerst alles uit en laat het gelijk zien stap voor stap tot het 1 geheel word! Op naar t vervolg van de Lomi Lomi cursus! Ahmet tot snel!" Amber Slotboom
lomi lomi massage cursus rotterdam amsterdam utrecht zwolle
Amber Slotboom
Rotterdam
"Vandaag lomi lomi cursus gehad en alles werd heel rustig en goed uitgelegd. De tijd vliegt en een hele fijne leraar!!"
prive cursus partner massage thuis Nijmegen
Jan & Nicolle
Nijmegen
"De privé duo massage cursus is ons goed bevallen. We hebben veel geleerd en Ahmet gaf vriendelijk en duidelijk instructies. Ook kregen we voldoende informatie mee om thuis verder aan de slag te gaan."
v
Fabienne & Daan
Rotterdam
"Mijn partner en ik hebben 20 januari jl de prive basiscursus lomi lomimassage gevolgd bij Ahmet. Wij hebben het ervaren als heel leuk en leerzaam; Ahmet is rustig, legt goed uit en je merkt dat hij zijn kennis met liefde overbrengt. Wat ik heel belangrijk vond is dat Ahmet professioneel bezig is en met respect masseert; ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Als je nog twijfelt, dan moet deze review de doorslag geven; gewoon doen!"
prive workshop lomi lomi massage
Annemieke
Rotterdam
"Samen met mijn partner een privé cursus masseren bij Ahmed geboekt. Dit was niet alleen een super leuke ervaring, maar ook erg leerzaam. Achmed zorgt ervoor dat je weet wat je doet en dat je de juiste bewegingen maakt. Tevens zorgt hij daarbij ook voor een gezellige sfeer. Met een grote glimlach en certificaat de deur uitgelopen. 🤗"
leren masseren voor 2 aan huis
Marisca Voogt
Utrecht
"Voor mijn vriend zijn verjaardag deze cursus partner massage geregeld. Wat een fijne sfeer, relaxed en een hele leerzame dag. Ahmet legt alles duidelijk uit daarna zelf aan de slag. Bedankt Ahmet! Groeten van Jan en Maaike"
prive workshop partner massage thuis voor 2_Den Bosch
Jan & Maaike
Noordwijkerhout

Beste bezoeker,
Hierboven heb jij een paar verhalen van onze oude cursisten gelezen. Dit zijn gekopieerd van onze Google Maps meldingen. Als je nog meer succesverhalen wil lezen, zoek ons onder GoogleMaps met volgende meldingen:
LeerMassageGeven – Amsterdam,
LeerMassageGeven – Rotterdam, LeerMassageGeven – Utrecht, LeerMassageGeven – Zwolle.
Wij doen ons best om meerdere geluksverhalen te horen.
Tot op één van onze massage cursussen!

prive cursus masseren nijmegen
Team LeerMassageGeven.nl
Nederland

Direct reserveren!

Hieronder zie je een actuele beschikbaarheidskalender en aanvraagformulier. Kies één datum die voor jullie goed uit komt en stuur aanvraagformulier naar ons toe. Je krijgt binnen een paar dagen een bevestigingsemail met meer info over voorbereidingen, betaling en cursuslocatie.

MDWDVZZ
05
1
2
3
4
06
5
6
7
8
9
10
11
07
12
13
14
15
16
17
18
08
19
20
21
22
23
24
25
09
26
27
28
29
Beschikbaar
Geboekt
-
-

Bezoek onze webshop voor massagetafels, massageoliën en andere spullen. 
Shop4Massage.nl

Terug naar Homepage