LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

Prive-Cursus-Lomi-Lomi-Massage

Privé cursus lomi lomi massage

- Lomi Lomi massage cursus voor 2 of meerdere personen

Hawaiianse lomi lomi massage is een spirituele ervaring die je meeneemt op een reis diep in jezelf om energie blokkades los te laten en te helpen bij het verhogen van je vibratie naar een hoger niveau van liefde, bewustzijn, waarheid en geestelijke gezondheid. Lomi lomi is het Hawaiiaanse woord voor massage. Lomi lomi werd doorgegeven van generatie tot generatie. In de Hawaiiaanse filosofie Huna gaat het voornamelijk om de twee zaken Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom leidt. De liefde volle aanrakingen van lomi lomi zorgt ervoor dat de blokkades zich opheffen en heeft daarom een helende werking.
Bij lomi lomi massage geldt dat het hele lichaam telkens met de vloeiende bewegingen van de flying dans aangeraaakt wordt. Dit bewegingspatroon van flying dans ontleend aan de rituele dans van de adelaar. De positieve energie die tijdens het uitvoeren van de flying dance vrijkomt, wordt omgezet in ritmische en vloeiende bewegingen. Deze complete lichaamsmassage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Hierdoor komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen o.a. in aanbod:
– voorbereidingen,
– keuze van massageolie,
– creëren van het Hawaiiaanse sfeer
– de basistechnieken van flying dance,
– masseren met diverse lomi lomi technieken.

Model: Wij accepteren geen model die niet meedoet met de cursus en alleen maar als model functioneert. Tijdens de cursus oefenen de cursisten op elkaar. Wanneer je je aanmeldt samen met je partner of met een kennis, mag je gedurende hele cursus op elkaar oefenen.

Tijd: van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Prijs: € 175,- per persoon (inclusief certificaat, handleiding)

Plaats: Naast onze cursus locaties in Amsterdam, Bussum, Rotterdam, Nieuwegein, Nijmegen en Zwolle kan jij ook kiezen om deze cursus bij je thuis of eigen praktijk te doen.
Als je kiest om deze cursus bij je thuis te doen, betaal je in totaal geen € 350,- maar € 290,- voor 2 personen
Verder verwachten we van je volgende voorbereidingen te treffen:
– er lopen geen ander mensen in het huis rond
– kies een rustige kamer in huis
– maak je kamer op persoonlijke wijze sfeervol
– breng de kamertemperatuur op 22°C
– zorg voor voldoende ruimte voor de massagetafel (Ik neem de massagetafel en olie mee.)
– leg 2 strandlakens, 2 grote handdoeken en 1 hoeslaken klaar.

Onze cursisten vertellen...

"Afgelopen weekend heb ik mijn vriend een Lomi lomi massagecursus bij ons thuis cadeau gedaan. Het was een hele fijne en leerzame ervaring. Ahmet weet waar hij het over heeft en legt heel rustig en geduldig uit en geeft veelvuldig complimenten. Op een luchtige manier met de nodige humor weet hij zijn kennis en kunde over te dragen. Voor we het wisten was de dag voorbij. Ook een massagetafel aangeschaft bij Ahmet, dus nu kunnen we veelvuldig oefenen. We gaan zeker een vervolgcursus boeken."
cursus lomi lomi nui massage zwolle
Lilian Booltink
Groningen
hotstone cursus
"Thuis een partner massage workshop van Ahmet gevolgd. Wat een treat! Ahmet is rustig, duidelijk, respectvol en heel kundig. We hebben genoten en veel geleerd. Goede start van dit nieuwe jaar: we gaan dit veel toepassen en verder ontwikkelen! Een aanwinst voor je lijf en relatie!"
thuis cursus partner massage Amersfoort
Mirjam van Tilburg
Ermelo
hotstone cursus
"Wij hebben een massage cursus aan huis gehad. Doordat de begeleiding 1 op 1 was leerde wij snel de tactieken van het massage geven. Super leuk om als kado te geven/krijgen!!"
partner massage cursus thuis Rotterdam
Michelle van Elshuis
Rotterdam
hotstone cursus
"De partnermassage cursus had ik cadeau gedaan aan mijn vriendin voor haar verjaardag. Waarom ? Omdat we beide kunnen genieten van een massage in een Spa of Hotel. Dus we waren benieuwd. Ahmet legt alles heel rustig uit, doet het voor en laat je ervaren en voelen hoe het moet. Geeft goede tips, heeft zelfs een extra handigheid geleerd omdat de nek van mijn vriendin die goed vast zat los te krijgen en we hebben dus een goed begin kunnen maken. Rug en benen. Een gezellige lunch met elkaar (voordeel van thuis) en op het einde even na zitten praten. Heel toepasbaar allemaal. We hebben een massagetafel nu want op een bed of bank werkt dit niet echt, de juiste olie (dank Ahmet) en een instructiemapje met de technieken die we hebben geleerd en ook filmpjes. Echt value voor money. Wij hebben ons voorgenomen de komende maanden goed te oefenen en dan een vervolg thuis te plannen. Naast een hele leuke dag is het goed om met je lichaam bezig te zijn. Aanrader dus !"
Leren-Masseren-Cursus-Thuis
RJ & Joyce
Soest
hotstone cursus
"Cursus Ontspanningsmassage voor 2 personen gedaan aan huis. In 1 dag konden we letterlijk de kneepjes van massage leren. Ahmet heeft de technieken helder voorgedaan. Een heerlijke dag gehad voor ons huwelijksjubileum. Leuk voor jonge stellen & ook te doen in een klein appartement. Een investering in onze relatie!"
leren masseren voor 2 aan huis
RM KEEGSTRA
Utrecht
hotstone cursus
"Mijn partner verrast met een massage cursus. Veel geleerd, geoefend en vooral heel gezellig. Ahmet heeft veel verstand van lichaam en geest. We werden er samen heel blij van! Dank je Ahmet!"
workshop leren masseren voor 2
Katelijne Klompers - B&B De Meander
Oirschot
hotstone cursus
"Vandaag hebben wij de privé cursus "massage leren geven"  gevolgd. Het was een super leerzame dag. Masseren is ontzettend leuk om te doen en natuurlijk ook heel fijn om te krijgen. Wij gaan veel oefenen thuis en hopen over een tijdje ook de vervolgcursus te doen. Dankjewel Ahmet!"
leren masseren thuis voor 2
Chantal Verbeek
Leiden
hotstone cursus
"Beste Ahmet, Bedankt voor de privéles ontspanningsmassage bij ons thuis! Daar komt nog heel wat bij kijken, maar je legt alles goed & rustig uit en corrigeert vriendelijk waar nodig. Heel fijn dat je voor alles zorgt! Niet alleen een professionele massagetafel, olie en muziek, maar zelfs ook sfeerlichtjes en wierook, super! Enorm bedankt. We hebben genoten!"
workshop partner massage voor 2
Joop & Wendy
Barendrecht
hotstone cursus
"De privé duo massage cursus is ons goed bevallen. We hebben veel geleerd en Ahmet gaf vriendelijk en duidelijk instructies. Ook kregen we voldoende informatie mee om thuis verder aan de slag te gaan."
v
Fabienne & Daan
Rotterdam
hotstone cursus
"Vandaag cursus gehad en alles werd heel rustig en goed uitgelegd. De tijd vliegt en een hele fijne leraar!!"
prive cursus partner massage thuis Nijmegen
Jan & Nicolle
Nijmegen
hotstone cursus
"Samen met mijn partner een privé cursus masseren bij Ahmed geboekt. Dit was niet alleen een super leuke ervaring, maar ook erg leerzaam. Achmed zorgt ervoor dat je weet wat je doet en dat je de juiste bewegingen maakt. Tevens zorgt hij daarbij ook voor een gezellige sfeer. Met een grote glimlach en certificaat de deur uitgelopen. 🤗"
leren masseren voor 2 aan huis
Marisca Voogt
Utrecht
hotstone cursus
"Voor mijn vriend zijn verjaardag deze cursus partner massage geregeld. Wat een fijne sfeer, relaxed en een hele leerzame dag. Ahmet legt alles duidelijk uit daarna zelf aan de slag. Bedankt Ahmet! Groeten van Jan en Maaike"
prive workshop partner massage thuis voor 2_Den Bosch
Jan & Maaike
Noordwijkerhout
hotstone cursus

Beste bezoeker,
Hierboven heb jij een paar verhalen van onze oude cursisten gelezen. Dit zijn gekopieerd van onze Google Maps meldingen. Als je nog meer succesverhalen wil lezen, zoek ons onder GoogleMaps met volgende meldingen:
LeerMassageGeven – Amsterdam,
LeerMassageGeven – Rotterdam, LeerMassageGeven – Utrecht, LeerMassageGeven – Zwolle.
Wij doen ons best om meerdere geluksverhalen te horen.
Tot op één van onze massage cursussen!

prive cursus masseren nijmegen
Team LeerMassageGeven.nl
Nederland

Direct reserveren!

Hieronder zie je een actuele beschikbaarheidskalender en aanvraagformulier. Kies één datum die voor jullie goed uit komt en stuur aanvraagformulier naar ons toe. Je krijgt binnen een paar dagen een bevestigingsemail met meer info over voorbereidingen, betaling en cursuslocatie.

MDWDVZZ
39
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
Beschikbaar
Geboekt
-
-

Bezoek onze webshop voor massagetafels, massageoliën en andere spullen. 
Shop4Massage.nl

Terug naar Homepage

WhatsApp Stuur een WhatsApp bericht