Vervolgcursus Ontspanningsmassage

LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

LeerMassaegeGeven.nl | Massage cursussen voor iedereen

Vervolgcursus Ontspanningsmassage

Cursus Ontspanningsmassage 2

Deze unieke eendaagse cursus is speciaal ontworpen voor degenen die eerder een basiscursus ontspanningsmassage hebben gevolgd, zowel bij ons als elders. Als het massagevirus je te pakken heeft, biedt deze cursus de perfecte gelegenheid om je kennis en vaardigheden verder te verdiepen.

Tijdens deze dag komen verschillende onderwerpen aan bod, waaronder een verfrissende herhaling van de eerder geleerde technieken van basiscursus ontspanningsmassage. Daarna dompel je jezelf onder in diepere technieken, zoals petrisages, gericht op de rug, nek/schouders, en de achterkant van de benen. Bovendien komt nu ook de voorkant aan bod, waar je technieken leert voor de voorkant van de benen, de buik, armen+handen en het gezicht.

Na afronding van deze cursus ben je volledig in staat om een uitgebreide lichaamsmassage te geven. Natuurlijk is er nog wat oefening nodig om de fijne kneepjes volledig onder de knie te krijgen, maar dat maakt de ervaring des te plezieriger.

Tijdens de cursus oefenen de cursisten op elkaar. Als je je samen met je partner of een bekende aanmeldt, is het zelfs mogelijk om gedurende de hele dag met elkaar te oefenen.

Wij geloven dat deze cursus niet alleen een leerzame ervaring biedt, maar ook een dag vol ontspanning en verdieping van jouw massagevaardigheden.
Laat deze cursus een inspirerende stap zijn op jouw reis naar een dieper begrip en beheersing van de kunst van massage.

Tijdstip: van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Prijs: € 145,- per persoon (inclusief koffie, thee, handleiding en certificaat)

Cursus data: 
– Zie onze agenda voor cursusdata.

cursus hotstone massage 5 ster
"Goede inhoudelijke kennis die Ahmet op een heldere en logischerwijs “Ontspannings” gerichte manier overbrengt. Heb zowel basis als vervolg gedaan: echt een tip om te leren masseren!"
Vervolgcursus Ontspanningsmassage
Jaap de Haan
"Zondag 4 Februari de vervolgcursus ontspanningsmassage gevolgd in Zwolle bij Ahmet. Deze was weer zeer interessant. Veel geleerd en Ahmet legt alles goed en duidelijk uit met een grapje tussendoor. Hij let goed op de houding van de masseur en legt het nogmaals uit als je het even niet meer precies weet. Twijfel niet en schrijf je in voor een massage cursus en je zult er geen spijt van krijgen!"
massage cursus 1 dag Groningen
Natasja Mecklenfeld
"Afgelopen zondag heb ik een vervolgcursus ontspanningsmassage bij Ahmet gevolgd in Zwolle. Na de basiscursus al best veel gemasseerd maar wat weggezakt was waren mijn houding en de focus op eigen ademhaling. Ontzettend fijn, verdiepend maar ook prettiger wanneer je gemasseerd word merkte ik in de praktijk. Knap dat Ahmet van 14 personen zag wat beter kon en wanneer je vergat te ademen. Dankjewel voor de leerzame en gezellige dag!"
leren masseren cursus 1 dag amersfoort
Ans Krijt
"Afgelopen zondag de vervolgcursus ontspanningsmassage gevolgd. Het was superfijn om wat we de eerste cursusdag hadden geleerd te herhalen. Hoe is je houding als masseur, geef je genoeg druk of doe je juist te veel. Ahmed ziet meteen waar je verbeterpuntjes liggen en weet op een positieve, rustige manier je te coachen. 'Ademhalen!' is wat hij iedere keer zegt en wat inderdaad rust in de massage brengt en verbinding met je cliënt. Daarnaast zijn de verdiepende grepen en massage van de voorkant van het lichaam extraatjes waardoor je nog meer tools hebt voor een mooie en afwisselende massage. De sfeer in de groep was fijn, het was een inspirerende en fijne dag! Dankjewel Ahmet!"
workshop masseren 1 dag apeldoorn
Annet Zandbelt
"Deze cursus was heel praktisch. Ik heb veel geleerd en alle technieken werden duidelijk uitgelegd en je kreeg veel persoonlijke tips om jezelf te verbeteren. Veel aandacht voor een goede houding zodat je lang en goed kan masseren. Daarnaast was het een ontspannen en gezellige sfeer. Ahmed bedankt!"
workshop leren masseren utrecht 1 dag
Nelleke van der Meulen

Bezoek onze webshop voor massagetafels, massageoliën en andere spullen.
Shop4Massage.nl