LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

cursus lomi lomi massage

Cursus Lomi Lomi Massage

Beste bezoeker,
Wij hebben onze boekingsvoorwaarden i.v.m. corona versoepeld. Als jij aangemeld bent voor een massagecursus en zit je met corona verschijnselen of zit je in quarantaine? Dan hoef je niet naar de cursus te komen. In overleg samen met je verplaatsen wij je aanmelding naar een latere datum. Dan komen er ook geen extra kosten bij.

Hawaiianse lomi lomi massage is een spirituele ervaring die je meeneemt op een reis diep in jezelf om energie blokkades los te laten en te helpen bij het verhogen van je vibratie naar een hoger niveau van liefde, bewustzijn, waarheid en geestelijke gezondheid. Lomi lomi is het Hawaiiaanse woord voor massage. Lomi lomi werd doorgegeven van generatie tot generatie. In de Hawaiiaanse filosofie Huna gaat het voornamelijk om de twee zaken Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom leidt. De liefde volle aanrakingen van lomi lomi zorgt ervoor dat de blokkades zich opheffen en heeft daarom een helende werking.
Bij lomi lomi massage geldt dat het hele lichaam telkens met de vloeiende bewegingen van de flying dans aangeraaakt wordt. Dit bewegingspatroon van flying dans ontleend aan de rituele dans van de adelaar. De positieve energie die tijdens het uitvoeren van de flying dance vrijkomt, wordt omgezet in ritmische en vloeiende bewegingen. Deze complete lichaamsmassage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Hierdoor komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen o.a. in aanbod:
– voorbereidingen,
– keuze van massageolie,
– creëren van het Hawaiiaanse sfeer
– de basistechnieken van flying dance,
– masseren met diverse lomi lomi technieken.

Model: Wij accepteren geen model die niet meedoet met de cursus en alleen maar als model functioneert. Tijdens de cursus oefenen de cursisten op elkaar. Wanneer je je aanmeldt samen met je partner of met een kennis, mag je gedurende hele cursus op elkaar oefenen.

Tijdstip: van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Prijs: € 115,- per persoon (inclusief certificaat, handleiding, koffie/thee/frisdrank, gebruik van massageolie)

Cursus data:
Zondag 23 mei 2021 in regio Utrecht
Zondag 27 juni 2021 in Amsterdam
Zondag 11 juli 2021 in regio Utrecht

Onze cursisten vertellen...

Het was een interessante massage cursus. Veel geleerd over de technieken. Ahmet is is een fijne docent, op een rustige manier legt hij eerst alles uit en laat het gelijk zien stap voor stap tot het 1 geheel word! Op naar t vervolg van de Lomi Lomi cursus! Ahmet tot snel!
Amber Slotboom

Ahmet is een hele prettige professionele leraar met “de zon in zijn handen”. De training had een goede opbouw en met een duidelijke uitleg op een fijne locatie in een prettige sfeer. Kortom aanrader!
Hans Wegman

Dag Juliana en Ahmet,
Wil jullie graag nog even hartelijk danken voor de geweldige leuke Lomi Lomi cursus vandaag.
We hadden een hele leuke ploeg met vrouwen, allemaal heel verschillend maar met 1 hele mooie liefhebberij. Ik moet jullie zeggen, dat ik nu heel moe ben, maar wel heel voldaan moe. Heerlijk.
Wie weet kom ik nog een keer een cursus bij jullie doen. Ik wens jullie heel veel succes en geluk in jullie werk en jullie persoonlijk leven.
Heel veel lieve groeten,
Sandra Wessels – Wijk bij Duurstede

Hallo mensen,
Ik heb mij erg kunnen ontspannen bij de eendaagse cursus lomi lomi massage en heb genoten van de massage te geven en te ontvangen.
Het is prachtig om de demonstratie van de lomi lomi massage te zien en vervolgens stap voor stap te leren. De sfeer die de docenten neerzetten is heel rustig, respectvol, licht en luchtig.
Een echte aanrader om zo eens een dag met deze massagevorm kennis te maken en misschien zelfs uit te diepen.
Groeten,
Doreen – Rotterdam

Hoi Ahmet, was een mooie dag tijdens de cursus ontspanningsmassage. Flink gelachen en veel geleerd. Tot over twee weekjes in Rotterdam bij lomi lomi en hotstone cursus!
Groeten, Dries van Meeuwen – Ridderkerk

Bezoek onze webshop voor massagetafels, massageoliën en andere spullen.
Shop4Massage.nl

WhatsApp Stuur een WhatsApp bericht