LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

cursus lomi lomi massage

Cursus Lomi Lomi Massage

Hawaiianse lomi lomi massage is een spirituele ervaring die je meeneemt op een reis diep in jezelf om energie blokkades los te laten en te helpen bij het verhogen van je vibratie naar een hoger niveau van liefde, bewustzijn, waarheid en geestelijke gezondheid. Lomi lomi is het Hawaiiaanse woord voor massage. Lomi lomi werd doorgegeven van generatie tot generatie. In de Hawaiiaanse filosofie Huna gaat het voornamelijk om de twee zaken Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom leidt. De liefde volle aanrakingen van lomi lomi zorgt ervoor dat de blokkades zich opheffen en heeft daarom een helende werking.
Bij lomi lomi massage geldt dat het hele lichaam telkens met de vloeiende bewegingen van de flying dans aangeraaakt wordt. Dit bewegingspatroon van flying dans ontleend aan de rituele dans van de adelaar. De positieve energie die tijdens het uitvoeren van de flying dance vrijkomt, wordt omgezet in ritmische en vloeiende bewegingen. Deze complete lichaamsmassage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Hierdoor komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd.

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen o.a. in aanbod:
– voorbereidingen,
– keuze van massageolie,
– creëren van het Hawaiiaanse sfeer
– de basistechnieken van flying dance,
– masseren met diverse lomi lomi technieken.

Model: Wij accepteren geen model die niet meedoet met de cursus en alleen maar als model functioneert. Tijdens de cursus oefenen de cursisten op elkaar. Wanneer je je aanmeldt samen met je partner of met een kennis, mag je gedurende hele cursus op elkaar oefenen.

Tijdstip: van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Prijs: € 145,- per persoon (inclusief certificaat, handleiding, koffie/thee, gebruik van massageolie)

Cursus data:
Bezoek Agenda Cursussen voor meerdere cursusdata.

Onze klanten vertellen...

"Afgelopen weekend heb ik mijn vriend een Lomi lomi massagecursus bij ons thuis cadeau gedaan. Het was een hele fijne en leerzame ervaring. Ahmet weet waar hij het over heeft en legt heel rustig en geduldig uit en geeft veelvuldig complimenten. Op een luchtige manier met de nodige humor weet hij zijn kennis en kunde over te dragen. Voor we het wisten was de dag voorbij. Ook een massagetafel aangeschaft bij Ahmet, dus nu kunnen we veelvuldig oefenen. We gaan zeker een vervolgcursus boeken."
cursus lomi lomi nui massage zwolle
Lilian Booltink
Groningen
hotstone cursus
"Het was een interessante massage cursus. Veel geleerd over de technieken. Ahmet is een fijne docent, op een rustige manier legt hij eerst alles uit en laat het gelijk zien stap voor stap tot het 1 geheel word! Op naar t vervolg van de Lomi Lomi cursus! Ahmet tot snel!" Amber Slotboom
lomi lomi massage cursus rotterdam amsterdam utrecht zwolle
Amber Slotboom
Rotterdam
hotstone cursus
"Ahmet is een hele prettige professionele leraar met "de zon in zijn handen". De training had een goede opbouw en met een duidelijke uitleg op een fijne locatie in een prettige sfeer. Kortom aanrader!" Hans Wegman
Lomi lomi massage cursus rotterdam
Hans Wegman
Ridderkerk
hotstone cursus
"Super leuke leerzame dagen gehad. 2 cursussen gevolgd de lomi lomi en ontspanningsmassage. Er wordt goed tijd voor je genomen om alles te leren. Bedankt voor deze fantastische dagen!"
lomi lomi massage cursus utrecht
Sanela Cedic
Zwolle
hotstone cursus
"Dag Juliana en Ahmet, Wil jullie graag nog even hartelijk danken voor de geweldige leuke Lomi Lomi cursus vandaag. We hadden een hele leuke ploeg met vrouwen, allemaal heel verschillend maar met 1 hele mooie liefhebberij. Ik moet jullie zeggen, dat ik nu heel moe ben, maar wel heel voldaan moe. Heerlijk. Wie weet kom ik nog een keer een cursus bij jullie doen. Ik wens jullie heel veel succes en geluk in jullie werk en jullie persoonlijk leven. Heel veel lieve groeten,"
lomi lomi massage cursus amsterdam
Sandra Wessels
Wijk bij Duurstede
hotstone cursus
"Hallo mensen, Ik heb mij erg kunnen ontspannen bij de eendaagse cursus lomi lomi massage en heb genoten van de massage te geven en te ontvangen. Het is prachtig om de demonstratie van de lomi lomi massage te zien en vervolgens stap voor stap te leren. De sfeer die de docenten neerzetten is heel rustig, respectvol, licht en luchtig. Een echte aanrader om zo eens een dag met deze massagevorm kennis te maken en misschien zelfs uit te diepen. Groeten, Doreen - Rotterdam
lomi lomi massage cursus zwolle
Doreen
Rotterdam
hotstone cursus
"Ik heb de basis cursus Lomi Lomi massage gevolgd bij Ahmet, het was een fijne kleine groep zodat er voldoende aandacht voor ieder was, vooral veel praktijk gedaan en een cursusmap mee gekregen zodat je alles nog rustig thuis kunt doornemen. Leuke nieuwe technieken geleerd die ik goed kan combineren met de massages die ik al geef. Zeker een aanrader. "
Susan Wollaars
Zeist
hotstone cursus
"Vandaag super fijne cursus lomi lomi massage gehad, Ahmet neemt ruim de tijd om het uit te leggen en corrigeert je waar nodig is. Heel fijn. Hij geeft je vertouwen en complimenten."
cursus lomi lomi massage nederland belgie
Annemiek Eijsink
Arnhem
hotstone cursus
Beste bezoeker, Hierboven heb jij een paar verhalen van onze oude cursisten gelezen. Dit zijn gekopieerd van onze Google Maps meldingen. Als je nog meer succesverhalen wil lezen, zoek ons onder GoogleMaps met volgende meldingen: LeerMassageGeven - Amsterdam, LeerMassageGeven - Rotterdam, LeerMassageGeven - Utrecht, LeerMassageGeven - Zwolle. Wij doen ons best om meerdere geluksverhalen te horen. Tot op één van onze massage cursussen!
prive cursus masseren nijmegen
Team LeerMassageGeven.nl
Nederland