LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

faq-massagecursus

FAQ – Veel gestelde vragen over onze massage cursussen

– Ik heb interesse in de basiscursus lomi lomi massage. Heb ik voor deze cursus basiskennis/ ervaring met masseren nodig?
> Onze basiscursus lomi lomi massage is voor iedereen geschikt. Wij vragen geen voor kennis of ervaring voor deze cursus.

– Ik zou de prive cursus leren masseren graag cadeau doen aan mijn vriend. Kan ik hier ook een cadeaubon voor krijgen? ☺️
>
Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze privé cursus massage. Het is wel mogelijk dat je een cadeaubon van ons krijgt. Je kan jullie alvast aanmelden op onze website.

– Ik ben geïnteresseerd in de basis cursus ontspanningsmassage / hotstone massage/ lomi lomi massage. Is het mogelijk mij hier alleen voor aan te melden zonder dat ik met iemand kom?
>
Jij kan zeker alleen komen naar onze groepscursussen. Jij oefent dan samen met een andere cursist opelkaar. 

 – I would like to do a massage class at your school. I can speak English, but my Dutch is not very good. I understand a lot and I speak a little bit Dutch. Would it be possible for me to participate in the class?
> Nice to hear that you want to learn to give massage with us. Our courses are 1 day courses. We don’t tell you much about the theory of massage and we don’t ask you questions about massage. During the course we are often busy practicing massage techniques. The teacher first shows the technique and the students practice with that technique. If necessary, you will also receive an explanation in English. It will then be easy for you to participate in the course.

WhatsApp Stuur een WhatsApp bericht