Cadeaubon Massage Cursus

145,00390,00

Zoek je een origineel cadeau voor de komende feestdagen, een verjaardag, bruiloft, geboorte of zomaar iemand laten weten dat je hem/haar waardeert. Verras die speciale persoon dan met een cadeaubon van LeerMassageGeven.nl.
Wij geven eendaagse cursussen voor ontspanningsmassage, hotstone massage, lomi lomi massage en nog meer in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Je kan ook kiezen voor een privécursus op één van onze locaties of bij je thuis. Onze cadeaubon heeft een waarde van € 145,- (incl. BTW) en één jaar geldig. Dit is gelijk aan de kosten van een eendaagse massagecursus bij ons.
De persoon mag zelf kiezen welke cursus en waar hij/zij het wil volgen. Kies je voor een privécursus aan 2 personen, dan kost het 2x € 195, in totaal € 390,- (incl. BTW). Als je kiest om deze cursus bij je thuis te doen, betaal je in totaal geen € 390,- maar € 330,-
Je kunt onze digitale cadeaubon in winkelmand plaatsen en afrekenen. Wanneer je betaling bij ons binnen is, wordt je digitale cadeaubon binnen één dag per email naar je toe verzonden.
Zit je met een andere samenstelling of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op.

Kies cadeaubon

Massagecursus voor 1 persoon in groepsverband, Privécursus voor 2 personen, Privécursus voor 2 personen thuis/ eigen locatie