Privé Cursus OntspanningsMassage

LeerMassageGeven.nl

Massage cursussen voor iedereen!

prive cursus massage amsterdam utrecht rotterdam zwolle breda groningen amersfoort apeldoorn den bosch nijmegen linburg

Privé cursus massage

Privé cursus ontspanningsmassage

Deze cursus kan jij boeken samen met je partner of met een groep vrienden/ vriendinnen.
Bij onze basiscursus ontspanningsmassage leer je binnen één dag meerdere basistechnieken die voor een ontspanningsmassage nodig zijn. Deze technieken worden op de gehele rug, nek, schouders en benen toegepast.
De dag begint met een ontspanningsoefening. Daarna wordt er stukje theorie behandeld. Het merendeel van de dag besteden we aan massage oefeningen.
Na afloop van deze dag kan je een goede en ontspannende massage geven zonder pijn in je handen.  Je weet ook hoe je bepaalde stress en spanningsgebieden extra aandacht kan geven.

Bij deze cursus worden volgende onderwerpen behandeld:
– wanneer wel/ niet masseren (contra-indicaties,)
– houding van de masseur,
– voorbereidingen op de massage,
– basistechnieken uit de klassieke/ Zweedse massage,
– masseren van rug,
– masseren van nek en schouders,
– masseren van benen en voeten.

Tijdstip: van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Prijs: € 175,- per persoon (inclusief handleiding en certificaat)
Plaats: Naast onze cursus locaties in Amstelveen, Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Steenwijk en Zwolle kan jij ook kiezen om deze cursus bij je thuis of eigen praktijk te doen.
Wil je deze cursus samen met meerdere personen boeken, neem dan contact met ons op voor een offerte.
Als je kiest om deze cursus bij je thuis/ eigen locatie te doen, betaal je voor 2 personen in totaal geen € 350,- maar € 290,-.
Verder verwachten we van je volgende voorbereidingen te treffen:
– er lopen geen ander mensen in het huis/ praktijk rond
– kies een rustige kamer in huis/ praktijk
– maak je kamer op persoonlijke wijze sfeervol
– breng de kamertemperatuur op 22°C
– zorg voor voldoende ruimte voor de massagetafel (Ik neem de massagetafel en olie mee.)
– leg 2 strandlakens, 2 grote handdoeken en 1 hoeslaken klaar.

Onze cursisten vertellen...

Afgelopen weekend hebben wij de privé cursus ontspanningsmassage gevolgd aan huis. De cursus is echt een aanrader! De tijd vloog voorbij door de ontspanning en gezelligheid. Door de afwisseling van masseren, gemasseerd worden, af en toe een pauze en de professionele manier waarop je de juiste technieken leert is het echt een hele leuke ontspannen en leerzame dag geweest.
privé cursus ontspanningsmassage amsterdam noord holland
Lena Jager
Amsterdam
hotstone cursus
Vandaag een heerlijke partner massage dag gehad met Ahmet, in ons zomerhuisje in de tuin. We hebben heel veel geleerd, en het was heel gezellig en vertrouwd. We hadden de tijd echt nodig om alle technieken goed te oefenen, en de tijd vloog voor ons voorbij! Aan het eind nog een introductie van lomi lomi massage gehad, en dat wordt de volgende massage cursus die we bij Ahmet gaan volgen!
privé cursus leren masseren zwolle
Denise van Wieren
hotstone cursus
"Voor mijn vriend zijn verjaardag deze cursus partner massage geregeld. Wat een fijne sfeer, relaxed en een hele leerzame dag. Ahmet legt alles duidelijk uit daarna zelf aan de slag. Bedankt Ahmet! Groeten van Jan en Maaike"
prive workshop partner massage thuis voor 2_Den Bosch
Jan & Maaike
Noordwijkerhout
hotstone cursus
"Wij hebben een massage cursus aan huis gehad. Doordat de begeleiding 1 op 1 was leerde wij snel de tactieken van het massage geven. Super leuk om als kado te geven/krijgen!!"
partner massage cursus thuis Rotterdam
Michelle van Elshuis
Rotterdam
hotstone cursus
De prive duo basis massage cursus gegeven door Ahmet is absoluut een aanrader! Allereerst erg fijn dat het vrij last minute kon plaatsvinden, ivm het starten van een therapeutische opleiding waar de basis massage technieken voor nodig zijn. De inhoud en het programma vd dag zijn goed in elkaar gezet en uitgelegd. Dit met genoeg ruimte voor vragen, grapjes en natuurlijk praktijk!:) Ahmet is ontzettend vriendelijk en duidelijk, motiveert en corrigeert waar nodig. Ook extra kennis mogen maken met stukje van Lomi Lomi massage wat ik erg waardeerde. Voor we het wisten was de dag voorbij, de tijd vloog om! Mapje met theorie en certificaat ontvangen en een tevreden blij en voldaan gevoel! Dank!
workshop massage rotterdam
Jennifer Tshau
Rotterdam
hotstone cursus
"De partnermassage cursus had ik cadeau gedaan aan mijn vriendin voor haar verjaardag. Waarom ? Omdat we beide kunnen genieten van een massage in een Spa of Hotel. Dus we waren benieuwd. Ahmet legt alles heel rustig uit, doet het voor en laat je ervaren en voelen hoe het moet. Geeft goede tips, heeft zelfs een extra handigheid geleerd omdat de nek van mijn vriendin die goed vast zat los te krijgen en we hebben dus een goed begin kunnen maken. Rug en benen. Een gezellige lunch met elkaar (voordeel van thuis) en op het einde even na zitten praten. Heel toepasbaar allemaal. We hebben een massagetafel nu want op een bed of bank werkt dit niet echt, de juiste olie (dank Ahmet) en een instructiemapje met de technieken die we hebben geleerd en ook filmpjes. Echt value voor money. Wij hebben ons voorgenomen de komende maanden goed te oefenen en dan een vervolg thuis te plannen. Naast een hele leuke dag is het goed om met je lichaam bezig te zijn. Aanrader dus !"
Leren-Masseren-Cursus-Thuis
RJ & Joyce
Soest
hotstone cursus
"Cursus Ontspanningsmassage voor 2 personen gedaan aan huis. In 1 dag konden we letterlijk de kneepjes van massage leren. Ahmet heeft de technieken helder voorgedaan. Een heerlijke dag gehad voor ons huwelijksjubileum. Leuk voor jonge stellen & ook te doen in een klein appartement. Een investering in onze relatie!"
leren masseren voor 2 aan huis
RM KEEGSTRA
Utrecht
hotstone cursus
"Mijn partner verrast met een massage cursus. Veel geleerd, geoefend en vooral heel gezellig. Ahmet heeft veel verstand van lichaam en geest. We werden er samen heel blij van! Dank je Ahmet!"
workshop leren masseren voor 2
Katelijne Klompers - B&B De Meander
Oirschot
hotstone cursus
"Vandaag hebben wij de privé cursus "massage leren geven"  gevolgd. Het was een super leerzame dag. Masseren is ontzettend leuk om te doen en natuurlijk ook heel fijn om te krijgen. Wij gaan veel oefenen thuis en hopen over een tijdje ook de vervolgcursus te doen. Dankjewel Ahmet!"
leren masseren thuis voor 2
Chantal Verbeek
Leiden
hotstone cursus
"Beste Ahmet, Bedankt voor de privéles ontspanningsmassage bij ons thuis! Daar komt nog heel wat bij kijken, maar je legt alles goed & rustig uit en corrigeert vriendelijk waar nodig. Heel fijn dat je voor alles zorgt! Niet alleen een professionele massagetafel, olie en muziek, maar zelfs ook sfeerlichtjes en wierook, super! Enorm bedankt. We hebben genoten!"
workshop partner massage voor 2
Joop & Wendy
Barendrecht
hotstone cursus
"De privé duo massage cursus is ons goed bevallen. We hebben veel geleerd en Ahmet gaf vriendelijk en duidelijk instructies. Ook kregen we voldoende informatie mee om thuis verder aan de slag te gaan."
v
Fabienne & Daan
Rotterdam
hotstone cursus
"Vandaag cursus gehad en alles werd heel rustig en goed uitgelegd. De tijd vliegt en een hele fijne leraar!!"
prive cursus partner massage thuis Nijmegen
Jan & Nicolle
Nijmegen
hotstone cursus
"Samen met mijn partner een privé cursus masseren bij Ahmed geboekt. Dit was niet alleen een super leuke ervaring, maar ook erg leerzaam. Achmed zorgt ervoor dat je weet wat je doet en dat je de juiste bewegingen maakt. Tevens zorgt hij daarbij ook voor een gezellige sfeer. Met een grote glimlach en certificaat de deur uitgelopen. 🤗"
leren masseren voor 2 aan huis
Marisca Voogt
Utrecht
hotstone cursus
"Thuis een partner massage workshop van Ahmet gevolgd. Wat een treat! Ahmet is rustig, duidelijk, respectvol en heel kundig. We hebben genoten en veel geleerd. Goede start van dit nieuwe jaar: we gaan dit veel toepassen en verder ontwikkelen! Een aanwinst voor je lijf en relatie!"
thuis cursus partner massage Amersfoort
Mirjam van Tilburg
Ermelo
hotstone cursus

Beste bezoeker,
Hierboven heb jij een paar verhalen van onze oude cursisten gelezen. Dit zijn gekopieerd van onze Google Maps meldingen. Als je nog meer succesverhalen wil lezen, zoek ons onder GoogleMaps met volgende meldingen:
LeerMassageGeven – Amsterdam,
LeerMassageGeven – Rotterdam, LeerMassageGeven – Utrecht, LeerMassageGeven – Zwolle.
Wij doen ons best om meerdere geluksverhalen te horen.
Tot op één van onze massage cursussen!

prive cursus masseren nijmegen
Team LeerMassageGeven.nl
Nederland

Direct reserveren!

Hieronder zie je een actuele beschikbaarheidskalender en aanvraagformulier. Kies één datum die voor jullie goed uit komt en stuur aanvraagformulier naar ons toe. Je krijgt binnen een paar dagen een bevestigingsemail met meer info over voorbereidingen, betaling en cursuslocatie.

MDWDVZZ
05
1
2
3
4
06
5
6
7
8
9
10
11
07
12
13
14
15
16
17
18
08
19
20
21
22
23
24
25
09
26
27
28
29
Beschikbaar
Geboekt
-
-

Terug naar Homepage